Για δυνατούς παίκτες…

Ένα πανίσχυρο μοντέλο desktop PC έρχεται στην χώρα μας, προς τέρψη των Ελλήνων gamers

iPower Packard Bell Η Packard Bell, μέσω των αντιπροσώπων της στην Ελλάδα Lase και Κωτσόβολος, φέρνει στη χώρα μας το νέο επιτραπέζιο PC, iPower, σηματοδοτώντας έτσι την είσοδο της στην άκρως ανταγωνιστική αγορά του gaming. Οι χρήστες του iPower θα έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των πλέων ταχύτατων επεξεργαστών που υπάρχουν σήμερα, των Intel Core 2 Quad 6600. Για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις, η Packard Bell έχει σχεδιάσει το iPower, ώστε να είναι συμβατό με την τεχνολογία NVIDIA SLI. Το iPower διαθέτει δύο κάρτες γραφικών GeForce 8600 GTS σε διάταξη SLI mode σχεδιασμένη ειδικά για extreme HD gaming και μέγιστο δυνατό ρεαλισμό, αφού επιτυγχάνεται ευκρίνεια υψηλής ποιότητας σε ανάλυση έως και 2560 x 1600 pixels χάρη στην τεχνολογία NVIDIA PureVideo.και στο μόνιτορ Packard Bell Maestro 22 ιντσών τεχνολογίας Diamond View που το συνοδεύει.

Ιδανικό ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, το iPower διατίθεται με μνήμη και 2GB DDR2 533MHz σε διάταξη Dual Channel και με χωρητικότητα 2 x 320GB με σκληρούς δίσκους Serial ATA, σε προαιρετική διαμόρφωση RAID 0. To iPower ενσωματώνει επίσης οπτικό αποθηκευτικό μέσο 16x Dual Layer DVD±RW, αναγνώστη καρτών 15-σε-1, 2 θύρες FireWire, 6 θύρες USB 2.0, ενσωματωμένη κάρτα δικτύου και εξόδους ψηφιακού ήχου. Σχεδόν αθόρυβη λειτουργία και μέγιστη επαγωγή της θερμότητας επιτυγχάνεται με το προαιρετικό σύστημα ψύξης ColdZone.

Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, το iPower διαθέτει 2 υποδοχές PCle 16x, 1 PCIe 1x και 2 PCI για μέγιστη επεκτασιμότητα, τροφοδοτικό που αποδίδει 400 πραγματικά watt, συστήματα ψύξης χαμηλού θορύβου, διαφανή πλάγια panels, εμπρόσθιο πορτάκι με κλειδαριά, πληκτρολόγιο με πλήκτρα συντόμευσης για αναπαραγωγή αρχείων multimedia, ποντίκι και ασορτί ηχεία. Το iPower της Packard Bell διατίθεται με τιμή που ξεκινά από 1.999 € (συμπ. ΦΠΑ 19%)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Quad 6600

Μνήμη: 2GB DDR2 533MHz σε διάταξη Dual Channel

Κάρτα γραφικών: 2 x GeForce 8600 GTS σε διάταξη SLI mode

Δίσκος: 2 x 320GB Serial ATA

Drive: 16x Dual Layer DVD±RW

Οθόνη: Packard Bell Maestro 22”

Extras: Αναγνώστης καρτών 15-σε-1