Με έμφαση στον λεπτό σχεδιασμό, στις ευκολίες συνδεσιμότητας και στις τεχνολογίες αιχμής, τα laptop της HUAWEI έρχονται αυτήν την Black Friday για να αλλάξουν τη σχέση σας με τους υπολογιστές.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας οι ξαφνικές ανάγκες της τηλεργασίας και της τηλεκπαίδευσης οδήγησαν δυστυχώς αρκετούς καταναλωτές στην παγίδα της επιπόλαιας αγοράς ενός φορητού υπολογιστή με φτωχές τεχνικές προδιαγραφές. Αν, λοιπόν, συγκαταλέγεστε σε αυτούς και διαπιστώσατε πως το laptop που αποκτήσατε δεν επαρκεί για να καλύψει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες της οικογένειάς σας ή των εργασιακών σας υποχρεώσεων, τότε η φετινή Black Friday της HUAWEI… πλάστηκε για εσάς! Μια στρατιά από ετοιμοπόλεμα MateBook με πανίσχυρους επεξεργαστές Intel 11ης και 12ης γενιάς ξεχωρίζει χάρη στις «γενναίες» εκπτώσεις στις τιμές. Στις Black Friday προσφορές θα βρείτε τα: Matebook D 16 Intel 12th i5/8GΒ RAM/512GB SSD, MateBook D 15 Intel 11th  i5/16GB RAM/512GB SSD, MateBook D 15 i5/8GB RAM/512GB SSD Win Pro, MateBook D 15 i5/8GB RAM/256GB SSD Win Home και MateBook D 15 i3/8GB RAM/256GB SSD Win Home.

HUAWEI Matebook D 16: Ο star της φετινής Black Friday

Το HUAWEI MateBook D 16 αναμφίβολα κλέβει την παράσταση στη φετινή Black Friday με πτώση τιμής που αγγίζει τα 150€. Δεν είναι μόνο το όφελος των 150€ βέβαια που μας κάνει να σας επισημάνουμε τη συγκεκριμένη πρόταση, μιας και σε αντίθεση με την πλειονότητα των προσφορών αυτής της περιόδου, μιλάμε για ένα laptop εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η συντακτική μας ομάδα το ανέδειξε ως «Laptop 16’’ of the year», όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας στο αντίστοιχό μας αναλυτικό review.

Από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά του αξίζει να σας υπενθυμίσουμε την εντυπωσιακή IPS οθόνη 16 ιντσών που χωρά σε σασί 15άρας, διατηρώντας έτσι περιορισμένο τόσο το βάρος όσο και το πάχος, καθώς και τον 12ης γενιάς Intel επεξεργαστή που υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις. Έτοιμο για «βαρύ» multitasking και απαιτητική χρήση καθώς περιλαμβάνει ακόμα και πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο, το MateBook D16 φέρει προεγκατεστημένα τα Windows 11, με μια σειρά από ευπρόσδεκτες ευκολίες που έχει προσθέσει σε αυτά η HUAWEI, όπως το κέντρο ελέγχου PC Manager και η pop-up σύνδεση με αξεσουάρ της εταιρείας όπως true wireless ακουστικά. Αυτές τις μέρες ανακαλύψαμε μια αξιοσημείωτη έκπτωση στη σύνθεση με τον Intel® Core™ i5-12450H επεξεργαστή και τα 8GB RAM/512GB SSD.

HUAWEI Matebook D 15: Μια επιτυχημένη συνταγή σε τέσσερις γεύσεις!

Σε προσφορά βρήκαμε και τέσσερις εναλλακτικές επιλογές σύνθεσης του HUAWEI Matebook D 15 , όλες με κοινό παρονομαστή τη FullView οθόνη 15,6 ιντσών, το πανάλαφρο σασί από κράμα αλουμινίου, το πλήθος θυρών και επιλογών συνδεσιμότητας, καθώς και το μοναδικό ταλέντο να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε τηλεδιάσκεψης. Στην καρδιά της μητρικής πλακέτας σάς περιμένει ένας ταχύτατος και ακούραστος επεξεργαστής Intel® Core™ 11ης γενιάς, με i3 ή i5 προτάσεις. Αν προτιμήσετε τον 11ης γενιάς Intel® Core™ i5-1135G7 μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 8GB ή 16GB RAM με 512GB SSD και σε 8GB RAM με 256GB SSD. Εναλλακτικά, αν ψάχνετε κάτι ακόμα πιο οικονομικό μα αρκετά αξιόμαχο, μπορείτε να λάβετε υπόψη σας και την έκδοση με i3 επεξεργαστή 11ης γενιάς, η οποία έρχεται με 8GB RAM και έναν ταχύτατο SSD χωρητικότητας 256GB. Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία χρήσης ενός MateBook, ανεξαρτήτως λεπτομερειών στη λίστα με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αντικατοπτρίζει πλήρως το όραμα των σχεδιαστών της HUAWEI να κάνουν τη ζωή όλων μας ευκολότερη, παραγωγικότερη και διασκεδαστικότερη!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.


Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.