Ταξιδέψαμε με τη Huawei στην Τουρκία προκειμένου να δούμε από κοντά τις νέες της τεχνολογικές προτάσεις και να σας μεταφέρουμε το κλίμα μιας παρουσίασης που υπογράμμισε εμφατικά τη δέσμευση της εταιρείας για καινοτομία και ανοδική πορεία.

Τη μοναδική πόλη που μοιράζεται ανάμεσα σε δύο ηπείρους, την Ευρώπη και την Ασία, επέλεξε η Huawei για να ανακοινώσει μια αξιοσημείωτη ποικιλία νέων προϊόντων. Καλύπτοντας αρκετούς κλάδους της τεχνολογίας, από IT μέχρι ήχο, ο κινεζικός κολοσσός διοργάνωσε ένα επιβλητικό event στο Volkswagen Arena της Κωνσταντινούπολης. Τη χώρα μας εκπροσώπησε μια πολυπληθής δημοσιογραφική αποστολή, με τη Huawei να επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τη φήμη του άρτιου διοργανωτή τέτοιων απαιτητικών εγχειρημάτων.

Ο πρόεδρος του Huawei Consumer Business για κεντρική ανατολική Ευρώπη, Σκανδιναβία, Καναδά & Τουρκία, Derek Yu, κλήθηκε να μας ξεναγήσει στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των νέων συσκευών της εταιρείας, πραγματοποιώντας μια σειρά από ενδιαφέροντα… αποκαλυπτήρια. Πρωταγωνιστές ήταν το νέο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2, τo HUAWEI  MateBook D 16, το πρώτο tablet HUAWEI MatePad Paper με οθόνη e-ink, τα νέα smartphone HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90, ενώ δεν έλειπε και η κατηγορία του ήχου με την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια ασύρματων ακουστικών, το HUAWEI FreeBuds Pro 2, για τους λάτρεις του ποιοτικού ήχου. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τι παρουσιάστηκε εδώ.

Ωστόσο, εμείς είχαμε ήδη στα χέρια μας το HUAWEI  MateBook D 16, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στην αναλυτική παρουσίασή του.