Τα νέα μοντέλα της vivo κατέφθασαν στην ελληνική αγορά και το V23 5G μας αποδεικνύει πως υπάρχει ακόμη περιθώριο να εκπλαγούμε ευχάριστα από τις δυνατότητες ενός smartphone!

vivo V23 5GΚαιρό περιμέναμε τον κινεζικό κολοσσό (στην κορυφή της αγοράς smartphone της Κίνας το 1ο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Counterpoint) να κάνει την πρεμιέρα του και στη χώρα μας. Η στιγμή αυτή έφτασε και το ντεμπούτο δεν έγινε με μια, αλλά με τέσσερις ενδιαφέρουσες συσκευές με… ανατρεπτικές διαθέσεις και ελκυστικές τιμές. Ο λόγος για τα V23 5G, Y76 5G, Y33s και Y01, ένα πληρέστατο portfolio ικανό να καλύψει διαφορετικές ανάγκες, δίχως να προδίδει τον «value for money» χαρακτήρα που αποτελεί -πυρήνα της vivo. Της «απόβασης» στην Ελλάδα ηγείται το V23 5G, μια υπερπλήρης συσκευή που χάρη στα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της κατορθώνει το ζητούμενο: να επαναπροσδιορίσει τη σχέση μας με το smartphone! Εμείς το δοκιμάσαμε ήδη (μπορείτε να διαβάσετε εδώ την αναλυτική παρουσίαση) και εντοπίσαμε για εσάς τα 5 highlights που χάρισαν στο V23 5G μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας! Αν και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως δυσκολευτήκαμε αρκετά να περιορίσουμε τα highlights μόνο σε πέντε, το… συνοπτικό καταστάλαγμα της εμπειρίας μας ακολουθεί.

1) Δεν μπορείτε να επιλέξετε τι χρώμα σας αρέσει για την πλάτη; Αφήστε τον ήλιο να διαλέξει!

vivo V23 5GΤο vivo V23 5G κυκλοφορεί σε δυο αποχρώσεις, Stardust Black και Sunshine Gold, με την τελευταία να αδικείται από την ονομασία της, καθώς δεν μιλάμε για ένα αμιγώς χρυσό χρώμα, αλλά για μια παλέτα που εναλλάσσεται σε τόνους που ξεκινούν από το χρυσό και καταλήγουν στο τιρκουάζ, ανάλογα με τη γωνία υπό την οποία το φως χτυπά τους μικροκρυστάλλους της Fluorite AG γυάλινης επιφάνειας της πλάτης. Αν μάλιστα τοποθετήσετε ένα αυτοκόλλητο στην πλάτη και εκθέσετε τη συσκευή σε ηλιακό φως για λίγα δευτερόλεπτα, μόλις το αφαιρέσετε θα δείτε το αποτύπωμά του να διατηρεί διαφορετική απόχρωση σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Έτσι μπορείτε να βάλετε το δικό σας DIY δαιμόνιο να διακοσμήσει την πλάτη όπως επιθυμεί, απλά επιστρατεύοντας τον ήλιο, λίγη μονωτική ταινία και τη δημιουργικότητά σας!

2) Με διπλή selfiecam 50MP καμία συσκευή δεν σας πρόσεξε περισσότερο

vivo V23 5GΑν δίνετε έμφαση στις selfies σας, απλά σταματήστε να διαβάζετε τη συνέχεια και σπεύστε να αποκτήσετε άμεσα το vivo V23 5G, καθώς δεν θα βρείτε στην αγορά άλλη πρόταση με τόσο… ταλέντο στις λήψεις από τις κάμερες της πρόσοψης. Στο V23 5G ο πρωταγωνιστής είστε εσείς και ως εκ τούτου η selfie-cam αποτελείται από ένα σετ δυο αισθητήρων με δυο φακούς. Και δεν είναι μόνο ο πληθυντικός αριθμός στις κάμερες που φέρνει μοναδικά αποτελέσματα, αξιοζήλευτα με το που θα αναρτηθούν στα social media. Δυο dual-LED dual-tone… προβολείς αριστερά και δεξιά της διπλής selfie-cam στήνουν ένα… φωτογραφικό στούντιο κάθε φορά που κάνετε το «κλικ» για να τραβήξετε μια φωτογραφία, ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Οι συγκεκριμένες πηγές φωτός διαθέτουν ρυθμιζόμενη θερμοκρασία χρώματος (ψυχρό λευκό, ουδέτερο ή θερμό κίτρινο) για να επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε λήψη. Για όσους αγαπούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο 50MP JNV ISOCELL 3.0 αισθητήρας συνεργάζεται με έναν ευρυγώνιο φακό (f/2.0) με AF και ο 8MP αισθητήρας αξιοποιεί τον υπερευρυγώνιο φακό γωνίας 105 μοιρών. Για όσους αγαπούν την ουσία, το αποτέλεσμα είναι εφάμιλλο μιας επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής!

Ακόμα και 4Κ βίντεο μπορείτε να απαθανατίσετε με το camera setup της πρόσοψης, ενώ μια πληθώρα από συνοδευτικά modes όπως Multi-Style Portrait, Party Portrait, Flash Portrait, Dual-View Video και Double Exposure προσδίδουν τις πολυπόθητες δημιουργικές… τσαχπινιές που θα κάνουν τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν!

3) Επιδόσεις για την 5G εποχή που έρχεται

Ποια είναι η checklist για μια συσκευή που θα θέλατε να σας κρατήσει συντροφιά στην επόμενη τριετία χωρίς να μοιάζει «παρωχημένη» μετά από ένα εξάμηνο; Θα την ανακαλύψετε ρίχνοντας μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του V23 5G! Στην καρδιά του πρωταγωνιστεί το Dimensity 920 5G, ένα chipset που υποστηρίζει δίκτυα 5ης γενιάς, ενώ συγχρόνως εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και… απογειωμένες επιδόσεις! Επιστρατεύοντας την αρχιτεκτονική 6nm και έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητες λειτουργίας που αγγίζουν έως και τα 2.5GHz, το νέο μοντέλο της vivo μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πλέον… μανιώδεις χρήστες smartphone. Θέλετε αναρίθμητες εφαρμογές να βρίσκονται μονίμως stand-by για να ανατρέξετε σε αυτές μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου;  12GB μνήμης που μπορούν να δανειστούν επιπλέον 4GB από τον αποθηκευτικό χώρο για χρήση ως RAM βρίσκονται στο πλευρό σας. Θέλετε gaming δίχως συμβιβασμούς; Η Mali-G68 MC4 GPU αναλαμβάνει δράση. Επιθυμείτε να μην μπείτε ποτέ ξανά στο δίλημμα της επιλογής ποια βίντεο ή apps να σβήσετε για να αδειάσει χώρος στη συσκευή; 256GB αποθηκευτικού χώρου δίνουν τέλος σε τέτοιες σπαζοκεφαλιές. NFC, Bluetooth 5.2 και WiFi 6 εγγυώνται πλούσιες δυνατότητες σε μια συσκευή που έρχεται με Android 12 για να χαροποιήσει όλους όσοι θέλουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην παλάμη τους.

4) Πόσο συχνά ψάχνετε πρίζα; Εμείς πλέον σπάνια και για πολύ λίγο

Επειδή το V23 5G είναι κατασκευασμένο για την παλάμη σας και όχι για να το «δένετε» με έναν φορτιστή στο κομοδίνο με τις ώρες, η χρήση του 44W FlashCharge ταχυφορτιστή που θα βρείτε στη συσκευασία γεμίζει σε χρόνο μηδέν την μπαταρία. Μισή ωρίτσα για refill το πρωί και φύγατε για ημερήσια εκδρομή! Η 4.200mAh μπαταρία σε συνδυασμό με το… συνετό προφίλ ενεργειακής κατανάλωσης και τη φόρτιση των 44W συντελούν στη μεγιστοποίηση της ανεξαρτησίας από τις πρίζες…

5) Pocket cinema για binge-watching στο πλοίο

Φεύγετε για διακοπές και έχετε 9 ώρες ταξίδι μέχρι την Κρήτη; Κανένα πρόβλημα! Ξεκινήστε μαραθώνιο θέασης σειρών στην αγαπημένη σας πλατφόρμα, αξιοποιώντας την 6,44 ιντσών AMOLED οθόνη του vivo V23 5G. Οι κινηματογραφικές της αναλογίες (20:9) και η FHD+ ανάλυσή της (2400×1080 pixels) θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία θέασης. Η AMOLED τεχνολογία του panel εγγυάται απόλυτα βαθύ μαύρο, με αποτέλεσμα τα χρώματα να αναδεικνύονται πιο ζωντανά από ποτέ. Η πιστοποίηση HDR10+ φροντίζει για τη βέλτιστη απόδοση κάθε σκηνής, ακόμα και όταν συνδυάζει πολύ φωτεινές και εξαιρετικά σκοτεινές περιοχές στο ίδιο πλάνο. Ο ρυθμός ανανέωσης των 90Hz θα ικανοποιήσει και τις gaming ορέξεις σας, ειδικά σε τίτλους με καταιγιστική δράση που απαιτούν ρευστή κίνηση στην οθόνη. Μόνο λίγο προσοχή στην ένταση του ήχου, καθώς το… φασαριόζικο ηχείο του vivo V23 5G είναι ικανό να αναστατώσει καμπίνες και κατάστρωμα!


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της vivo στο vivo.com/gr και τις σελίδες των Social Media κάνοντας follow στα παρακάτω links:

Facebook: http://www.facebook.com/vivomobilegr

Instagram: http://www.instagram.com/vivo_greece/