Ηρθε το καλοκαίρι και η παραμονή μας στη θάλασσα είναι δεδομένη! Για μπάνιο, για ηλιοθεραπεία, για βόλτα, για γυμναστική, για καλοκαιρινά sports, η συγκεκριμένη τοποθεσία θα είναι αποθηκευμένη πάντα στο GPS μας και η άμμος θα είναι… πρωταγωνίστρια στις φωτογραφίες μας στο Instagram. Πώς, όμως, θα κάνουμε πιο ευχάριστο, high tech και δημιουργικό τον χρόνο μας εκεί; Με τα gadgets,τα οποία σας προτείνουμε παρακάτω!

Huawei Band 6 +Tσάντα IKA KOPU 29lt

Καλή η ηλιοθεραπεία και η ξεκούραση σε μια ξαπλώστρα, αλλά να προσέχουμε λίγο τη φυσική μας κατάσταση. Ρακέτες, τρέξιμο κατά μήκος της παραλίας, extreme sports, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε κατά την ημερήσια ή βραδινή επίσκεψή μας στην παραλία και ένα band θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο για τη γυμναστική μας. Με βάρος που δεν ξεπερνά τα 18 γρ. και μεγάλη οθόνη αφής AMOLED 1,47”, το Huawei Band 6 διαθέτει μεγαλύτερη κατά 148% FullView οθόνη, σε σύγκριση με το Huawei Band 4 Pro, και υποστηρίζει 96 διαφορετικά Workout Modes, ολοήμερη καταγραφή του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, 24ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού TruSeen 4.0 κ.ά. Το βρήκαμε στα καταστήματα Πλαίσιο και δώρο μία ευρύχωρη και κομψή τσάντα παραλίας Terra Nation IKA KOPU 29lt, με πολλές πρακτικές θήκες.

GoPro Hero9

Είστε σε μια απίθανη παραλία, κάνετε ένα extreme sport και θέλετε να καταγράψετε την κάθε στιγμή; Η GoPro Hero9 Action Camera θα σας εντυπωσιάσει με τη νέα μπροστινή οθόνη, τον αισθητήρα 23.6MP για 5K video και φωτογραφίες 20MP, την πίσω οθόνη αφής με Touch Zoom, την 30% περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το  HyperSmooth 3.0 για σταθερές λήψεις. Τραβήξτε εντυπωσιακό βίντεο με ανάλυση έως 5K, ιδανική για να διατηρήσετε κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και όταν κάνετε ζουμ. Παράλληλα, η δυνατότητα HindSight σχεδιάστηκε για να μην χάνετε ποτέ ούτε μια στιγμή, αφού καταγράφει βίντεο 30 δευτερόλεπτα πριν πατήσετε το κουμπί εγγραφής. Δηλαδή, το HindSight έχει ήδη καταγράψει ένα βί-ντεο 30 δευτερολέπτων προτού πατήσετε το κουμπί του κλείστρου (και τα πάντα μετά) έως ότου διακόψετε την εγγραφή. Αγοράστε την από τα καταστήματα Expert .

Sonos Roam

Από τα καταστήματα «Γερμανός», αυτό το ασύρματο φορητό έξυπνο, σούπερ ανθεκτικό σε σκόνη με πιστοποίηση IP67, αδιάβροχο ηχείο από τη Sonos θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους στην παραλία, για να ακούσετε τη μουσική σας με βαθύ και δυνατό ήχο και να διασκεδάσετε, τηρώντας βέβαια τα μέτρα προστασίας. Το Sonos Roam διαθέτει δυνατότητα streaming μέσω WiFi και Bluetooth και προσφέρει 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής, ενώ μέσω της τεχνολογίας TruePlay ανιχνεύει έξυπνα το περιβάλλον και ανάλογα με τον χώρο που βρίσκεστε προσαρμόζει τη μουσική που ακούτε για πρωτόγνωρη ισορροπία και λεπτομέρεια. Ακόμα, υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω Google Assistant και Amazon Alexa. Και προσέξτε! Η πολύ δυνατή μουσική δημιουργεί συνωστισμό, οπότε χρησιμοποιήστε το με σύνεση.

Puro 7.9″ Waterproof Slim

Εχετε στην παραλία μαζί σας το αγαπημένο σας tablet αλλά φοβάστε μην πιάσει άμμο, μην βραχεί με νερό, μην καταστραφεί με άλλα λόγια. Γιατί δεν αγοράζετε μια αδιάβροχη θήκη να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο; Η Universal αδιάβροχη θήκη της Puro για tablets έως 7.9″ είναι ανθεκτική μέχρι 20 μέτρα βάθος στο νερό, ώστε να βγάζετε τέλειες υποβρύχιες φωτογραφίες και παρέχει πλήρη προστασία στην αγαπημένη σας συσκευή, χάρη στο άκαμπτο κλείσιμό της, ενώ επιτρέπει την πρόσβαση σε όλους τους χειρισμούς της. Η θήκη περιλαμβάνει λουράκι για τον λαιμό. Μπορείτε να την κάνετε δική σας από τον Κωτσόβολο. 

Setty ηλιακό powerbank

Οι βόλτες μας στην παραλία προϋποθέτουν να έχουμε γεμάτες… μπαταρίες στην ψυχική μας διάθεση αλλά και στο κινητό μας. Γι’ αυτό και ένα powerbank είναι απαραίτητο να το έχουμε στην τσάντα μας. Τι θα λέγατε, όμως, αν αυτό το powerbank ήταν ηλιακό και φόρτιζε από τις ακτίνες του ήλιου κι έτσι θα παρέμενε πάντα φορτισμένο, αφού θα ήσασταν στην παραλία; Είναι το απόλυτο gadget. Από τα καταστήματα Public, το κίτρινο ηλιακό powerbank έως 5.200mAh της Setty μπορεί να γίνει δικό σας.