Εφτασε η εποχή που ξεκινάμε να φροντίζουμε πιο πολύ το σώμα μας, αφού οι καλοκαιρινές… ατασθαλίες πλησιάζουν στο τέλος τους. Αρχίζουμε γυμναστική ή περπάτημα, τρώμε πιο υγιεινά και θέλουμε να γίνουμε πιο fit για να χάσουμε τα έξτρα κιλά που ίσως πήραμε στις διακοπές. Η τεχνολογία, λοιπόν, είναι εδώ να σας βοηθήσει στον αγώνα αυτό και με τα παρακάτω gadgets είμαστε σίγουροι ότι θα βγείτε νικητές!

Huawei Watch GT FIT

Στα καταστήματα Expert, το Huawei Watch GT FIT θα γίνει ο προσωπικός σας γυμναστής. Διαθέτει 11 επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες (τρέξιμο, κολύμπι κ.ά.), 12 animated τύπους γρήγορης άσκησης και υποστήριξη για 85 λειτουργίες προπόνησης. Με την ορθογώνια οθόνη AMOLED 1,64 ιντσών ανάλυσης 280×456 pixels, το εν λόγω smartwatch προσφέρει μια ευρεία εμπειρία θέασης, ενώ η ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας καθιστά ευδιάκριτη την οθόνη ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου. Τέλος, χάρη στην τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού Huawei TruSeen 4.0, το ρολόι παρακολουθεί με ακρίβεια τον καρδιακό ρυθμό σας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας ακόμα και όταν κοιμάστε.

Turbo-X Chicago

Είστε για περπάτημα ή πάνω στο διάδρομο και θέλετε να έχετε στιλ, ενώ ακούτε τη μουσική σας και να απολαμβάνετε καθαρό, ισορροπημένο ήχο πλήρους φάσματος. Τα ακουστικά Turbo-X Chicago, σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς (μαύρο και μέ-ντα), με δυναμικούς οδηγούς 40mm, υψηλή ευαισθησία 110dB (1kHz), συνδεσιμότητα Bluetooth 4.2, εργονομικά σχεδιασμένα καλύμματα, μαλακά μαξιλαράκια, ενσωματωμένο χειριστήριο/μικρόφωνο για να διαχειρίζεστε τις κλήσεις σας και τη μουσική, καθώς και διάρκεια μπαταρίας 12 ωρών, θα σας κάνουν να μην έχετε δικαιολογία για να σταματήσετε την άσκηση! Τα βρήκαμε στα καταστήματα Πλαίσιο.

Samsung Galaxy Buds

Εάν δεν θέλετε μεγάλα ακουστικά, τότε τα Samsung Galaxy Buds είναι τα νέα καινοτόμα ασύρματα ακουστικά που είναι άνετα, ελαφριά και εργονομικά. Κι αυτό διότι, σε συνδυασμό με τη συμπαγή και μικρών διαστάσεων θήκη φόρτισης, η φορητότητα αλλά και η αποθήκευσή τους είναι κάτι παραπάνω από εύκολη ακόμα και στην τσέπη σας, όταν γυμνάζεστε. Επίσης, μέσω του Ambient sound mode θα διατηρείτε επαφή με το περιβάλλον χωρίς να απαιτείται να βγάλετε τα ακουστικά. Μάλιστα, στην περίπτωση που θέλετε να ακούσετε ακόμα καλύτερα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Quick Ambient sound mode. Τέλος, το σύστημα Adaptive Dual Microphone, με εσωτερικό αλλά και εξωτερικό μικρόφωνο, απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος. Τα βρήκαμε στο Γερμανό.

Braun FS3000WH

To fitness δεν είναι μόνο γυμναστική, γιατί, ξέρετε πολύ καλά, ότι όσο γυμναστική και αν κάνετε, αν γυρνάτε σπίτι και τρώτε πίτσα, δουλειά δεν γίνεται. Στον αγώνα για… καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, λοιπόν, ένας ατμομάγειρας για υγιεινά γεύματα θα σας βοηθήσει πολύ. Ο Braun FS3000WH διαθέτει 2 καλάθια, για να μαγειρεύετε στον ατμό μεγάλες ποσότητες τροφής ή ακόμα και ολόκληρα γεύματα. Μπορείτε να ξεχωρίσετε το φαγητό και να μαγειρέψετε στο ένα επίπεδο το κρέας ή το ψάρι και στο άλλο τα λαχανικά. Τα καλάθια γενικής χρήσεως χωράνε εύκολα διάφορα είδη τροφής, με χωρητικότητα έως και 3,1 λίτρα το καθένα. Διαθέτει, επίσης, και ξεχωριστό μπoλ για ρύζι, χωρητικότητας 2 λίτρων. Αγοράστε τον από τον Κωτσόβολο. 

Sport Arm Clip – 

LED TTLIGHTARMBAND

Αν σας αρέσει το βραδινό τρέξιμο αλλά φοβάστε μην φάτε… τα μούτρα σας, το SBS Light λύνει το πρόβλημα της ορατότητάς σας από τους διερχόμενους οδηγούς, με τον πιο απλό τρόπο. Απλά το εφαρμόζετε στο μπράτσο σας και ενεργοποιείτε τον LED φωτισμό του. Είναι  ιδανικό όχι μόνο για όποιον επιθυμεί γυμναστική με ασφάλεια, αλλά και για επαγγελματίες. Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε είτε να έχει σταθερά ενεργοποιημένο το πράσινο LED φως ή να αναβοσβήνει για μεγαλύτερη προσοχή από τους διερχόμενους. Τέλος, η διάρκεια μπαταρίας είναι 50 ώρες και το λουράκι προσαρμόζεται, ώστε να εφάπτεται τέλεια στο χέρι. Αγοράστε το από τα Public.