Η υβριδική πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης (γνωστή πλέον ως ERTFLIX) κερδίζει καθημερινά νέους τηλεθεατές, καθώς προσφέρει εντελώς δωρεάν πλούσιο περιεχόμενο.

Με ένα ιδιαιτέρως φρέσκο look που παραπέμπει (όπως και το όνομα άλλωστε) στις δημοφιλείς υπηρεσίες του Netflix, η δωρεάν αντιπρόταση της δημόσιας τηλεόρασης προσφέρει αρκετές ταινίες και σήριαλ, βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, ιστορικές εκπομπές-αφιερώματα σε σπουδαίους Έλληνες, παιδικές εκπομπές και όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας. Ωστόσο, η ενεργοποίηση της υπηρεσίας στους τηλεοπτικούς σας δέκτες είναι μια μικρή… σπαζοκεφαλιά, καθώς λόγω του υβριδικού της χαρακτήρα, δεν αρκεί η εγκατάσταση μιας απλής εφαρμογής σε smart τηλεοράσεις. Ευτυχώς τα παρακάτω video της ΕΡΤ θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στο πώς θα ανοίξετε το ψηφιακό σας παράθυρο προς το πλούσιο περιεχόμενο του ERTFLIX, δίχως set top box και χωρίς να πληρώσετε καμία συνδρομή!


[UPDATE] Πλέον μπορείτε να κατεβάσετε και την Android έκδοση της εφαρμογής από το Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ertflix.app


Πληροφορίες ενεργοποίησης ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX


Samsung

 


Sony


LG  

[UPDATE 17/3/2021] Πλέον, οι LG τηλεοράσεις ( προς το παρόν, oι Monitors TVs και τα μοντέλα τηλεοράσεων 32 ιντσών δεν είναι συμβατά με την εφαρμογή) που έχουν κυκλοφορήσει από το 2014 και μετά, σε πλατφόρμα webOS, είναι συμβατές με την εφαρμογή του ERTFLIX. Οι χρήστες μπορούν εύκολα και απλά να κατεβάσουν την εφαρμογή έπειτα από αναζήτηση στο «LG Content Store», πατώντας το home button στο τηλεχειριστήριο, αρκεί η τηλεόραση να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, στην μπάρα αναζήτησης εφαρμογών, θα χρειαστεί να πληκτρολογήσουν ERTFLIX, επιλέγοντας την «Εγκατάσταση». Στη συνέχεια, μπορούν να την προσθέσουν στις αγαπημένες τους εφαρμογές για εύκολη πρόσβαση.


Panasonic


Λοιπές μάρκες

Διαβάστε επίσης:

Πριν αγοράσετε τηλεόραση: Τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε

QLED vs OLED: Αποκωδικοποιώντας τις νέες τεχνολογίες