Το εκθαμβωτικό μπλέ (Vibrant Blue) PSP-3000 θα αποτελέσει μία ακόμη ενδιαφέρουσα προσθήκη στη γκάμα των PSP στην ειδική συσκευασία με το παιχνίδι “Harry Potter & the Half-Blood Prince”.


sony_psp_blueH Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι το PSP (PlayStation Portable), το στυλάτο και «πολυτάλαντο» σύστημα φορητής ψυχαγωγίας, θα αποκτήσει μια νέα χρωματική έκδοση με την άφιξη του μπλέ (Vibrant Blue) PSP-3000 στην Ευρώπη τον ερχόμενο Ιούνιο. Πρόκειται για τη νεότερη προσθήκη στην υπάρχουσα χρωματική γκάμα των PSP – ήδη κυκλοφορεί το ασημί (Mystic Silver), το λευκό (Pearl White), το κόκκινο (Radiant Red) και το μαύρο (Piano Black).


Το μπλέ (Vibrant Blue) PSP-3000 μαζί με το κλασικό μαύρο (Piano Black) θα κυκλοφορήσουν σε ειδική συσκευασία με το παιχνίδι Harry Potter and the Half-Blood Prince της Electronic Arts. Στις συσκευασίες που θα κυκλοφορήσουν, θα περιλαμβάνεται επίσης μια μπλέ ή μαύρη θήκη μεταφοράς του PSP (PlayStation Portable), προκειμένου να είναι προστατευμένο όπου κι αν είστε.