Ένα νέο ρολόι προστέθηκε στην γκάμα των ανθεκτικών χρονογράφων G-Shock της Casio με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά και μεγάλη αντοχή στη σκληρή και απαιτητική χρήση.

casio g1100b-1aer

casio g1100b-1aer

To μοντέλο αυτό είναι ανθεκτικό στους κραδασμούς, χρησιμοποιεί φωτισμό Neobrite και προβάλλει την παγκόσμια ώρα, μαζί με την ένδειξη της ημερομηνίας και της ημέρας της εβδομάδας. Το μαύρο πλαίσιό του περιλαμβάνει ένα χρονόμετρο 1/20 έως 24 ώρες, καθώς και ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης. Παράλληλα, σας ενημερώνει για την αυτονομία του μέσα από την ένδειξη εξασθένησης της μπαταρίας.


Το κρύσταλλο είναι κατασκευασμένο από ορυκτό γυαλί, ενώ το ανθεκτικό λουράκι του είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ. Το ρολόι αυτό προορίζεται για πραγματικά σκληρή χρήση, αφού είναι αδιάβροχο μέχρι και τα 200 μέτρα βάθους, καθιστώντας το ιδανική συντροφιά στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις στη θάλασσα.


Διατίθεται από την ΕΛΜΗSYSTEMS Α.Ε., Πατησίων 267, στην Αθήνα καθώς και από εξουσιοδοτημένα καταστήματα στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €286,00.