Η τεχνική ανάλυση για την κάμερα που κατέκτησε την πρωτιά στα «TIPA World Awards» και στην κατάταξη της DxOMark, μάλλον είναι περιττή. Αντιθέτως, αξίζει να μάθετε πώς το νέο flagship του κινεζικού κολοσσού θα αλλάξει την αντίληψή σας για τη φωτογραφία μέσω smartphone!

HUAWEI P60 ProΤο HUAWEI P60 Pro ξεχώρισε για τις φωτογραφικές του ικανότητες, σαρώνοντας τα βραβεία των απανταχού ειδικών του χώρου. Δεν είναι τυχαίο πως αναγνωρίστηκε από την TIPA (Technical Image Press Association), αποσπώντας τη διάκριση «Best Photo Smartphone 2023» στο πλαίσιο των διεθνούς κύρους βραβείων «TIPA World Awards», ενώ η λίστα… «ευαγγέλιο» για τις φωτογραφικές επιδόσεις των smartphone του ανεξάρτητου φορέα δοκιμών DxOMark έχει πλέον στην κορυφή της το P60 Pro. Εμείς ασχοληθήκαμε με φακούς, διαφράγματα και αισθητήρες στην αναλυτική παρουσίασή μας, οπότε τώρα αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στο αποτέλεσμα, στη φωτογραφική εμπειρία που μπορεί να χαρίσει ένα HUAWEI P60 Pro στον τυχερό ιδιοκτήτη του. Ας δούμε, λοιπόν, 5 χαρακτηριστικά του flagship της HUAWEI που μεταφράζονται σε ισάριθμες μοναδικές φωτογραφικές ικανότητες…

1) Πορτρέτα που στέλνουν την DSLR στο πατάρι

Δεν υπάρχει κάμερα κινητού που να μπορεί να προσφέρει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες τόσο ποιοτικά πορτρέτα και τόσο άκοπα όσο αυτή του HUAWEI P60 Pro. Ο κινεζικός κολοσσός δεν τοποθετεί απλά στα χέρια σας μια… συμπυκνωμένη DSLR, αλλά και τον επαγγελματία φωτογράφο που την χειρίζεται, καθώς οι αυτοματισμοί της κύριας κάμερας του P60 Pro είναι αξιοθαύμαστη. Το μεταβλητό φυσικό διάφραγμα (από F1.4 έως F4.0) χαρίζει ένα απεριόριστο εύρος δυνατοτήτων, ακόμα και σε αυτούς που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει η λέξη «διάφραγμα»! Τα πορτρέτα σας θα έχουν ασυναγώνιστα επίπεδα λεπτομέρειας, καθηλωτικά bokeh και κρυστάλλινη σαφήνεια στην εστίαση, ακόμα και όταν συμμετέχουν πολλαπλά πρόσωπα.

2) Τη νύχτα όλα επιτρέπονται!

Οι πιο αξέχαστες στιγμές δεν λαμβάνουν χώρα σε συνθήκες φωτισμού στούντιο, ούτε με τον ήλιο στη βέλτιστη θέση για φωτογράφιση. Πόσες φορές έχετε επιχειρήσει να απαθανατίσετε την παρέα σας σε μια… μνημειώδη νυχτερινή έξοδο και στο άλμπουμ σας κατέληξε μια κακοφωτισμένη, σκοτεινή φωτογραφία, με κόκκο που θυμίζει ψηφιδωτό; Το HUAWEI P60 Pro απαντά στην πρόκληση των νυχτερινών λήψεων με εξαιρετικούς φακούς και RYYB αισθητήρες που αιχμαλωτίζουν μέχρι και το τελευταίο ίχνος… φωτονίου που υπάρχει στον χώρο! Καθηλωμένοι θα μείνετε και από τις επιδόσεις σε αστροφωτογραφία, ηλιοβασιλέματα και κόντρα ήλιο.

3) Ζωντανά χρώματα που δεν θυσιάζουν την πιστότητα

Δεν είναι λίγες οι κάμερες κινητών που καταφεύγουν σε ένα «φθηνό» τρικ για να «υποδυθούν» τη ζωντάνια στις φωτογραφίες τους, τον υπερκορεσμό χρωμάτων που θυμίζει την τηλεόραση της γιαγιάς μας τις εποχές που ο ενθουσιασμός της μετάβασης από το ασπρόμαυρο στο έγχρωμο οδηγούσε σε… εκτυφλωτικές υπερβολές! Αντιθέτως, το HUAWEI P60 Pro επιδεικνύει ολοζώντανα χρώματα που παραμένουν πιστά σε αυτό που αντικρίζουν τα μάτια σας, δίχως αλλοιώσεις και μη ρεαλιστικές χρωματικές εξάρσεις. Κάθε φωτογραφία αποτυπώνει τη στιγμή όπως τη ζείτε και όχι όπως θα τη ζωγράφιζε ένας εξπρεσιονιστής ζωγράφος!

4) Λειτουργεί και ως τηλεσκόπιο

HUAWEI P60 ProΚάθεστε σε ένα καφέ και μια μικρή επιγραφή στο ενδιαφέρον, μα κλειστό κατάστημα στο απέναντι πεζοδρόμιο υποθέτετε πως θα αναγράφει τις ώρες λειτουργίας. Αντί να εγκαταλείψετε τη βολική σας θέση, απλά βγάζετε το HUAWEI P60 Pro και στοχεύετε με την Ultra Lighting Telephoto κάμερα. Το 3.5x οπτικό zoom με οπτική σταθεροποίηση είναι μόνο η αρχή, καθώς συνδυάζοντας οπτικό με ψηφιακό zoom μπορείτε να έχετε 30x μεγέθυνση χωρίς αισθητές αλλοιώσεις, αλλά και έως και 100x zoom προκειμένου να διαβάσετε το κείμενο, δίχως να σηκωθείτε από το τραπέζι σας!

5) Κοντινές λήψεις χωρίς… πρεσβυωπία!

Η κάμερα που θα φέρει δίπλα σας το πιο απομακρυσμένο ξωκλήσι μπορεί να αιχμαλωτίσει με την ίδια άνεση τη μαγεία ενός λουλουδιού από απόσταση μόλις 15 εκατοστών. Αν αγαπάτε την καλλιτεχνική macro φωτογραφία, το HUAWEI P60 Pro θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχό σας, χάρη στον telemacro φακό του. Το Automatic Super Macro mode λύνει τα χέρια σε όσους θέλουν γρήγορα και ποιοτικά αποτελέσματα, αλλά και χωρίς τη χρήση του, οι φωτογραφίες από κοντινή απόσταση διατηρούν εξαιρετικά χρώματα και θεσπέσια bokeh. Το P60 Pro αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να καταγράψετε εξαιρετικά κοντινές λήψεις από τα αγαπημένα σας κατοικίδια, δίχως να χρειάζεται να τα πλησιάσετε τόσο ώστε να χαλάσετε τη στιγμή!



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.