Τα νέα L Fino και L Bello προσφέρουν premium λειτουργίες UX, κορυφαία κάμερα της κατηγορίας και πανίσχυρους επεξεργαστές Quad-Core σε προσιτή τιμή.


LG L seriesΔύο νέα, προσιτά στους καταναλωτές smartphones των L Series αναμένεται να παρουσιάσει η LG Electronics (LG) στην έκθεση IFA 2014, στο Βερολίνο. Τα LG L Fino και LG L Bello εμφανίζονται ως μια ισχυρή εναλλακτική σε σχέση με τα ακριβότερα smartphones, ενώ είναι ιδανικά για νεαρούς χρήστες και για τους λιγότερο έμπειρους καταναλωτές αναδυόμενων αγορών 3G. Εφοδιασμένα με ταχύτατους τετραπύρηνους επεξεργαστές και διαθέτοντας λειτουργίες από premium μοντέλα, όπως το δημοφιλές LG G3, τα δύο νέα κινητά στοχεύουν να διευρύνουν την παρουσία της LG στην κατηγορία των smartphone σε μεγάλες αγορές, καθώς αποτελούν δύο εξαιρετικές προτάσεις που προσφέρονται σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.


Διατηρώντας τη σχεδιαστική γραμμή των premium LG smartphones, τα L Fino και L Bello διαθέτουν το χαρακτηριστικό Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο, κορυφαία κάμερα 8MP και αποκλειστικές UX λειτουργίες που κάνουν τη φωτογράφηση εύκολη και διασκεδαστική. Άλλωστε, σε σχετικές έρευνες ανάμεσα σε νεαρούς χρήστες και σε πιο άπειρους χρήστες smartphone, παρατηρήθηκε ότι η κάμερα αποτελεί ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής τους. Έτσι, οι νέες συσκευές L Series της LG με την καλύτερη κάμερα της κατηγορίας, εξασφαλίζουν καθαρές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και γίνονται τα ιδανικά smartphones για τους χρήστες που επιθυμούν να μοιράζονται κάθε στιγμή με τους φίλους τους, εύκολα και γρήγορα.


Μερικές από τις κύριες λειτουργίες των LG L Fino και L Bello περιλαμβάνουν:
– Τη λειτουργία Touch & Shoot, η οποία βοηθά το χρήστη να εστιάζει την κάμερα και να τραβά φωτογραφίες ακουμπώντας σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, εύκολα και με μία μόνο κίνηση.
– Τη λειτουργία Gesture Shot, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να θέτει σε λειτουργία ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων κάνοντας μια απλή κίνηση – ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη του μπροστά από το φακό της κάμερας.
– Τη λειτουργία Front Camera Light, η οποία μικραίνει τις διαστάσεις της οθόνης προεπισκόπησης (preview screen) και προσθέτει ένα λευκό φόντο σε λήψεις με self-portrait mode.
– Τη λειτουργία Knock Code™, η οποία δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει το LG smartphone του με μια απλή κίνηση, ’knock*άροντας’ στην οθόνη του κινητού τον προσωπικό του κωδικό.
– Τη θήκη QuickCircleTM, που διευκολύνει την πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα, μουσική και κάμερα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγει ο χρήστης συνεχώς το κάλυμμα.


«Έχοντας ανταγωνιστικές τεχνικές προδιαγραφές και προσιτή τιμή, πιστεύουμε ότι τα νέα LG L Fino και LG L Bello θα καταφέρουν να διευρύνουν την επιτυχή διείσδυση της LG στις αναδυόμενες αγορές», δήλωσε ο Δρ. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics Mobile Communications Company. «Τα τελευταία smartphones της οικογένειας L Series ενσωματώνουν τις καλύτερες επιλογές της LG σε επίπεδο σχεδιασμού, hardware και UX, και παράλληλα αντανακλούν τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης smartphone σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες δικτύων 3G».


Ξεκινώντας από αυτόν τον Αύγουστο, η LG θα αρχίσει τη διάθεση των LG L Fino και LG L Bello σε βασικές αγορές 3G της Λατινικής Αμερικής, με τις χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS) να ακολουθούν. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή πώλησης θα δοθούν μέσα από ανακοινώσεις των κατά τόπους αντιπροσώπων.


Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά LG L Fino:
– Επεξεργαστής: 1.2GHz Quad-Core
– Οθόνη: 4.5 ιντσών WVGA IPS (800 x 480 / 207ppi)
– Μνήμη: 1GB RAM / 4GB
– Κάμερα: Πίσω 8MP / Εμπρός VGA
– Μπαταρία: 1.900 mAh
– Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4.2 KitKat
– Διαστάσεις: 127.5 x 67.9 x 11.9 χιλιοστά
– Δίκτυα: HSPA+ 21Mbps (3G)
– Χρώματα: Λευκό / Μαύρο / Χρυσαφί / Κόκκινο / Πράσινο (ανάλογα με την Αγορά)


Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά LG L Bello:
– Επεξεργαστής: 1.3GHz Quad-Core
– Οθόνη: 5.0 ιντσών FWVGA IPS (854×480 / 196ppi)
– Μνήμη: 1GB RAM / 8GB
– Κάμερα: Πίσω 8MP AF / Εμπρός 1MP
– Μπαταρία: 2.540 mAh
– Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4.2 KitKat
– Διαστάσεις: 138.2 x 70.6 x 10.7 χιλιοστά
– Δίκτυα: HSPA+ 21Mbps (3G)
– Χρώματα: Λευκό / Μαύρο / Χρυσαφί