Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το IDC Big Data and Business Analytics Forum 2014 την Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 στον κινηματογράφο Δαναό στην Αθήνα.


EMC_Logo_110713Η EMC Hellas συμμετείχε με την ιδιότητα του χρυσού χορηγού, υποστηρίζοντας έμπρακτα μια ιδιαίτερα στοχευμένη εκδήλωση, με θέμα την αξιοποίηση των Big Data από τις επιχειρήσεις.


Λαμβάνοντας μέρος στην εκδήλωση, η EMC Hellas, η πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της αποθήκευσης και διαχείρισης πληροφορίας και της μετεξέλιξης του IT, είχε ως σκοπό να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για την αξία που μπορούν να προσδώσουν τα Big Data στις επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πάνος Αδριανός, Sr. Presales Manager, MEDI – BeLux, EMC στην παρουσίασή του με τίτλο “Big Data for Business Value & IT Challenges” αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες μπορούν να αξιοποιήσουν τα Big Data αποκομίζοντας σημαντικά πλεονεκτήματα και οφέλη καθώς και στη στρατηγική της EMC στο συγκεκριμένο κρίσιμο τομέα.


Ο κ. Αδριανός δήλωσε σχετικά: «Στη σημερινή, ραγδαίως μεταβαλλόμενη εποχή, η σωστή αξιοποίηση των δεδομένων και η ανάλυση τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις επιχειρηματικές αποφάσεις των επιχειρήσεων. Σκοπός της παρουσίας μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι να ενημερώσουμε τα αρμόδια στελέχη γύρω από τη σημασία των Big & Fast Data για την EMC, για τον τρόπο εφαρμογής ενός μοντέλου Analytics Business Intelligence από τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους και τέλος για τη σημασία του κλάδου αυτού τα επόμενα χρόνια».


Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της EMC Hellas, και να συζητήσουν με τα στελέχη της.