Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος των φωτογραφικών μηχανών και κιαλιών της Olympus στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την κατάκτηση 2 βραβείων EISA 2013-2014, για την PEN E-P5 και την TOUGH TG-2.


INTERSYS_logoΠιο αναλυτικά, η European Imaging & Sound Association (EISA), ξεχώρισε δύο βασικά προϊόντα της Olympus με δύο αντίστοιχα βραβεία πρωτοπορίας. Η PEN E-P5 κέρδισε το βραβείο European Advanced Compact System Camera 2013-2014 ενώ η TOUGH TG-2 έλαβε το βραβείο στην κατηγορία European Travel Camera 2013-2014.


H PEN E-P5 είναι η καλύτερη Advanced Compact System Camera
Η εμπνευσμένη από την θρυλική PEN-F, η PEN E-P5, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή της EISA με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν απόδοση D-SLR: «η μέγιστη ταχύτητα κλείστρου της κάμερας, των 1/8000 sec, είναι μία από τις ταχύτερες για ένα μοντέλο τόσο μικρών διαστάσεων, καθώς το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων είναι μοναδικό σε αυτή την κατηγορία». Η κριτική επιτροπή επαίνεσε επίσης το εύρος του ISO, από 100 έως 25.600, το ενσωματωμένο WiFi, καθώς και τις δημιουργικές λειτουργίες λήψης και τα ενσωματωμένα καλλιτεχνικά φίλτρα.


Η TOUGH TG-2 είναι η καλύτερη Travel Camera
Η αντικραδασμική, αδιάβροχη, ανθεκτική στην παγωνιά και τις πτώσεις TOUGH TG-2 κέρδισε τους κριτές με τους υπέρ-φωτεινούς φακούς εστίασης 1:2.0 4Χ, οι οποίοι παρέχουν υψηλή ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό και θεαματικό αποτέλεσμα βάθους πεδίου (bokeh). «Το υψηλής ταχύτητας σύστημα αυτόματης εστίασης κάνει την TG-2 μία κορυφαία επιλογή για την υπαίθρια φωτογράφηση σκηνών δράσης», πρόσθεσε η κριτική επιτροπή. «Στην λειτουργία Super Macro, η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι μόλις 1 εκ., ενώ το ενσωματωμένο GPS της μηχανής σας επιτρέπει την ακριβή καταγραφή της τοποθεσίας λήψης μιας φωτογραφίας και στη συνέχεια την απεικόνισή τον τοποθεσιών στον χάρτη».


Σχετικά με την EISA
Η European Imaging & Sound Association (EISA) είναι μια οργάνωση η οποία εκπροσωπεί 50 κορυφαία περιοδικά φωτογραφίας, εικόνας και ήχου σε 20 Ευρωπαϊκές χώρες. Κάθε χρόνο επιλέγει εξαιρετικά προϊόντα και τεχνολογίες από ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών οπτικοακουστικών προϊόντων.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προϊόντα της Olympus παρακαλούμε επισκεφθείτε: http://www.olympus-europe.com.