Το PasPadou.gr είναι το νέο site προσφορών στο ελληνικό Διαδίκτυο με σκοπό να αλλάξει την έννοια της «ακριβής απόλαυσης» σε «προσιτής δοκιμής».


PAS_PADOUΑυτό που θα βρείτε μέσα στο PasPadou.gr είναι μια ανανεωμένη εκδοχή των site προσφορών με μεγάλες εκπτώσεις, άμεσα διαθέσιμες προς χρήση, προτάσεις και δελεαστικές προσφορές σε κάθε πιθανή κατηγορία: Διασκέδαση(πολιτισμός, γεύση, μουσική, nightlife), Ομορφιά, Ταξίδι, Προϊόντα/Υπηρεσίες, Εκπαίδευση, Παιδί και Σπορ/Δραστηριότητες.


Το paspadou αποτελεί ένα διαδικτυακό πολυχώρο, μακριά από το καθιερωμένο, συμβατικό περιβάλλον περιήγησης των ιστοσελίδων προσφορών. Με νέα εξελιγμένη μορφή, πλαισιώνεται από αρθρογραφία με διαδραστικές δυνατότητες σχολιασμού και προτάσεις από όλη τη «παρέα» των μελών. Όχι απλά δεν υπάρχει η έννοια του απρόσωπου, αλλά σκιτσαρισμένες φιγούρες της ομάδας του PasPadou, ως άνθρωποι της «διπλανής πόρτας», μας δίνουν προτάσεις διασκέδασης.


Το www.paspadou.gr είναι ένα site με ονοματεπώνυμο, νεανικό, σημερινό και κυρίως διαδραστικό. Ένας κόσμος που αφουγκράζεται τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και τις ικανοποιεί στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Ένας εύχρηστος ιστότοπος υψηλής αισθητικής, που σαν μια μεγάλη παρέα, ενημερώνει, προτείνει και συζητά για ό,τι όμορφο συμβαίνει γύρω μας.


Στις σελίδες του δεν θα βρείτε μόνο προσφορές με έως και 90% έκπτωση, αλλά:
– Ποικιλία ενεργών προσφορών σε κάθε κατηγορία για να μην «ψάχνεστε» αλλού
– Άμεση χρήση του κουπονιού που αγοράζετε
– Αρθρογραφία για ό,τι νέο ανακαλύπτουμε, προτάσεις για να περνάμε όλες τις ώρες καλά καθώς και επιστημονικά άρθρα σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία για να επεκτείνουμε και τις γνώσεις μας!
– Wish list για την πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών-αναγκών
– Upcoming Deals, μέσω των οποίων θα γνωρίζει ο χρήστης από πριν τις προσφορές που έρχονται
– Δυνατότητα στα μέλη της παρέας να σχολιάζουν ελεύθερα, να λένε τη γνώμη τους και να προτείνουν
– Ειδική στήλη με αναλυτική παρουσίαση των «Places We Go».