Το DSplay της CyberStream, υποστήριξε την παρουσίαση των έργων που εκτίθενται στην ετήσια καλλιτεχνική συνάντηση.


CYBERSTREAM_NEWΗ Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης (ART-ATHINA) αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο εικαστικό γεγονός στην Ελλάδα, προσελκύοντας πάνω από 16.000 επισκέπτες. Στη 17η διοργάνωση του 2011 συμμετέχουν 58 γκαλερί από 9 χώρες, με έργα περισσότερων από 350 καλλιτεχνών, καθώς και 40 φορείς που σχετίζονται με τη σύγχρονη τέχνη (μουσεία, ιδρύματα, εκδόσεις τέχνης και media).


Η CyberStream αξιοποίησε τα χαρακτηριστικά του DSplay για την υλοποίηση της εγκατάστασης digital signage του χώρου υποδοχής της έκθεσης, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό της εταιρίας Cisco Systems. Η παραγωγή του ψηφιακού περιεχομένου, η ολοκλήρωση του συστήματος και οι υπηρεσίες υποστήριξης που απαιτήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης προσφέρθηκαν επίσης από τη CyberStream.


To DSplay είναι ένα πλήρες και ευέλικτο περιβάλλον για την κεντρική υποστήριξη δικτύων οθονών οποιασδήποτε μορφής. Διαχειρίζεται τις συσκευές ενός δικτύου, το περιεχόμενο και τον χρονοπρογραμματισμό των προβολών, την άντληση πληροφοριών από εξωτερικά συστήματα, καθώς και τις εφαρμογές αλληλεπίδρασης με το κοινό μέσω οθονών αφής ή άλλων καναλιών. Με το DSplay είναι εφικτή η διενέργεια και παρακολούθηση οποιασδήποτε προωθητικής καμπάνιας μέσα από ένα σύστημα Digital Signage.