H Caselogic παρουσιάζει μία πλήρη γκάμα θηκών για όλες τις συσκευές και τα αγαπημένα σας gadgets.


LAPST110_Black_03H προστατευτική θήκη από την Caselogic LAPST-110 εξασφαλίζει την άνετη μεταφορά και αποθήκευση του Tablet και iPad σας. Διαθέτει προστατευτική επένδυση, προσφέρει εύκολη πρόσβαση με φερμουάρ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η θήκη τοποθετείται εύκολα μέσα σε άλλη τσάντα ή σακίδιο πλάτης. Μπορεί να προσαρμστεί για 10” Tablet και είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα.


PTL-100Για την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας, η Case Logic σας κάνει την πιο κομψή πρόταση με την θήκη προστασίας PTL-100 σε τρία μοντέρνα χρώματα. Έχει ξεχωριστό λουράκι με ειδική υποδοχή, το οποίο εφάπτεται στην φωτογραφική μηχανή για εύκολο τράβηγμα. Για μεγαλύτερη άνεση και στυλ, ζωντανά χρώματα και σχέδια είναι μια νέα εναλλακτική για την προστασία της φωτογραφικής μηχανής σας. Πρόκειται για μια απλή θήκη με μοντέρνο σχεδιασμό, υλικά και χρώματα, κλείσιμο με φερμουάρ, χερούλι καρπού, μαλακό υφασμάτινο προστατευτικό της LCD οθόνης, η οποία διατίθεται σε μπλε, γκρι, τιρκουάζ χρώμα.


QHDC-101Η νέα θήκη QHDC-101 για εξωτερικό σκληρό δίσκο της Case Logic είναι ειδικά ενισχυμένη για να μεταφέρει με ασφάλεια στο εσωτερικό της σκληρό δίσκο 2,5 ιντσών. Είναι μία θήκη από υλικό EVA, ανθεκτική στα χτυπήματα ιδανική για την προστασία του εξωτερικού σκληρού δίσκου. Οι ελαστικοί ιμάντες κρατούν το προϊόν στη θέση του για ακόμα μεγαλύτερη προστασία, ενώ το επιπλέον εσωτερικό χώρισμα για την αποθήκευση καλωδίων και εξαρτημάτων βοηθά στην άνετη μεταφορά. Προσφέρει τη δυνατότητα κλεισίματος με φερμουάρ και είναι ένα προϊόν κατάλληλο για τους περισσότερους εξωτερικούς δίσκους 2.5” μαζί με τα καλώδια τους. Οι εσωτερικές διαστάσεις είναι 8.0×2.0x13.2cm και τα διαθέσιμα χρώματα: μαύρο, γκρι, κόκκινο.


UXP-2 (1)Τέλος, η θήκη UXP-2 της Caselogic η οποία διατίθεται σε δυο διαφορετικά χρώματα σας προσφέρει τη δυνατότητα άνετης και ασφαλούς μεταφοράς των αγαπημένων σας ηλεκτρονικών συσκευών στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Πρόκειται για μία θήκη διπλής όψεως, ιδανική για την προστασία φορητών συσκευών, με μαλακή εσωτερική επένδυση που προστατεύει τη συσκευή από γρατζουνιές. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στη συσκευή, ενώ διαθέτει κρίκο για εύκολη προσαρμογή σε τσάντα ή ζώνη. Σας δίνει τη δυνατότητα χρήσης για MP3, ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, κινητά τηλέφωνα ή οποιεσδήποτε άλλες μικρές ηλεκτρονικές συσκευές, έχοντας εσωτερικές διαστάσεις: 8.0cm x 2.0cm x 12,5 cm. Είναι διαθέσιμη σε ροζ και μπλε χρώμα.