Με τις νέες σειρές, Art Cool και Libero E, η LG παρέχει στους καταναλωτές σύγχρονες λύσεις κλιματισμού υψηλού επιπέδου.


LG_ARTCOOLMirrorN33_HiResΗ LG Electronics παρουσιάζει τα νέα μοντέλα κλιματιστικών συστημάτων Art Cool και Libero E -τεχνολογίας Super Inverter-, που ανήκουν στην ενεργειακή κλάση Α/Α. Η νέα σειρά κλιματιστικών Libero, διαθέτει πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών και πρωτοποριακή σχεδίαση, και ακολουθεί τη φιλοσοφία που εκφράζεται με το slogan “Refresh your life”, αποτελώντας ιδανική λύση για τους καταναλωτές με οικολογικές ανησυχίες.


Δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς Libero τα οποία προσφέρουν εξαιρετικό καθαρισμό και πιο υγιεινή ατμόσφαιρα, είναι το φίλτρο Neo Plasma και το αντι-αλλεργικό φίλτρο Allergy Free. Ειδικότερα, το φίλτρο Neo Plasma απομακρύνει τα ακάρεα και τη μικρο-σκόνη, βοηθώντας στη μείωση των αλλεργικών συμπτωμάτων και του άσθματος. Επιπλέον, το φίλτρο Allergy Free, διαθέτει πιστοποίηση από τη Βρετανική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και μειώνει αποδεδειγμένα τα αλλεργιογόνα, κάνοντας την ατμόσφαιρα του σπιτιού υγιεινή και πιο ευχάριστη.


Επίσης, η νέα σειρά κλιματιστικών συστημάτων Libero παρέχει βελτιστοποιημένη ροή αέρα, ανήκοντας στις συσκευές με τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου στην κατηγορία των 19dB, έτσι ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού, αλλά και έναν άνετο ύπνο. Το νέο LG Art Cool, είναι επίσης εξοπλισμένο με τη νέα τεχνολογία DC Inverter για υψηλότερο βαθμό απόδοσης, η οποία βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως 57% στη ψύξη και έως 66% στη θέρμανση.


Παράλληλα, τα νέα κλιματιστικά Art Cool και Libero E ξεχωρίζουν για την ελκυστική και κομψή σχεδίασή τους, προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά σε κάθε σπίτι, ενώ προσφέρουν δυνατότητες προσαρμογής ανταποκρινόμενα απόλυτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Το LG Art Cool απευθύνεται στους καταναλωτές που αναζητούν την υψηλή αισθητική και επιθυμούν να μετατρέψουν το κλιματιστικό τους σε διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι. Το Libero E, εκτός από την πρακτικότητα και την προσιτή τιμή του, διαθέτει το πλεονέκτημα της γρήγορης και εύκολης εγκατάστασης.


Με αφορμή την παρουσίαση των νέων μοντέλων, η LG προσφέρει στους καταναλωτές την ευκαιρία να προμηθευτούν ένα μοντέρνο οικιακό κλιματιστικό και να κερδίσουν πολλά δώρα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας που είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει έως το τέλος Απριλίου, όσοι καταναλωτές επιλέξουν τα νέα μοντέλα LG Art Cool και Libero E, θα λάβουν ως δώρο ένα LG Monitor TV ή ένα φορητό DVD player αντίστοιχα.