Η SAP Hellas, διατήρησε τη σταθερή της πορεία, παρά το δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε κατά το έτος 2010.


sapΤα έσοδα της εταιρείας σημείωσαν μικρή άνοδο σε σχέση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που διατηρεί τη δυναμική των τελευταίων χρονών και αποδεικνύει την απήχηση των λύσεων της SAP στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, η SAP Hellas προχώρησε στην ανάπτυξη του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών της, ενώ πρόκειται να διαθέσει σημαντικά νέα προϊόντα στην ελληνική αγορά εντός του 2011.


Κατά το έτος 2010, πάνω από 20 κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις προστέθηκαν στο ήδη πλούσιο πελατολόγιο της εταιρείας, μεταξύ των οποίων η Coral A.E, η Jetoil – Mamidoil, το μαιευτήριο Ρέα, η Village Roadshow, η Νέα Οδός A.E., η Demco Α.Ε και η Πλαστικά Θράκης A.E. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι οι εταιρείες στην Ελλάδα επιλέγουν τη SAP Hellas ως στρατηγικό τους συνεργάτη και εμπιστεύονται τις καινοτόμες λύσεις της για την βελτιστοποίηση των λειτουργικών τους δραστηριοτήτων. Το 2010, επεκτάθηκαν υπάρχοντα έργα ή υλοποιήθηκαν νέες λύσεις – κυρίως CRM και business intelligence – σε πάνω από 80 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων, η Τράπεζα της Ελλάδος, ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, η ΕΛΓΕΚΑ, η ΑΓΕΤ Ηρακλής, ο όμιλος Interamerican, ο όμιλος Βιοχάλκο, κ.α.


Η καινοτομία και η παροχή προστιθέμενης αξίας αποτελούν κινητήρια δύναμη των προσπαθειών της SAP να είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και όλες οι λύσεις της εταιρείας διέπονται από αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία.