H FXCM Hellas προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής σε έναν κύκλο Live Webinars.


fxcmΤα σεμινάρια αυτά εστιάζουν στην εκπαίδευση, την επεξήγηση όρων και διαδικασιών, την επίλυση τυχόν αποριών που αφορούν στο online trading, καθώς και την τεχνική υποστήριξη, με στόχο οι επενδυτές να κάνουν ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο ξεκίνημα στην αγορά του FOREX και των CFDs.


Τα σεμινάρια αυτά, αφορούν τόσο τους επενδυτές που τώρα κάνουν το ξεκίνημά τους στην αγορά, όσο και τους πιο έμπειρους επενδυτές, καθώς διαθέτουν ξεχωριστές ενότητες που ξεκινούν από τις βασικές αρχές του online trading, συνεχίζουν με ανάλυση της πλατφόρμας και των διαγραμμάτων και καταλήγουν στα αυτόματα συστήματα συναλλαγών.


Όσο για τους live πελάτες της, το τμήμα Τεχνικής Ανάλυσης της FXCM Hellas έχει ετοιμάσει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά webinars σε καθημερινή και εβδομαδιαία βάση, εστιάζοντας κυρίως στη σωστή χρήση των διαγραμμάτων για τον έγκαιρο εντοπισμό και την αξιοποίηση επενδυτικών ευκαιριών.


Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δήλωση συμμετοχής επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.fxcm.gr/live-webinars.php#FreeWebinars, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στα γραφεία της FXCM Hellas στο 210 9690406.