Ανανέωσε τη συνεργασία της με την Zebra Technologies και στους εκτυπωτές καρτών η Β. Ι. Αλμπάνης Α.Ε.


vi.albanisΤην επιτυχημένη συνεργασία της με την Zebra Technologies στο χώρο των εκτυπωτών συνεχίζει η Β. Ι. Αλμπάνης Α.Ε., αφού ανανέωσε την πιστοποίησή της από τη διεθνή εταιρεία ως Card Specialist Partner στους εκτυπωτές καρτών.


Οι εκτυπωτές καρτών Zebra προσφέρουν πολύχρωμες ή μονόχρωμες εκτυπώσεις και μια ευρεία γκάμα επιλογών: συνδεσιμότητα Ethernet, έξυπνες κάρτες (smart card), μαγνητική ταινία, πλαστικοποίηση για μεγαλύτερη ασφάλεια και αντοχή της κάρτας. Οι εκτυπωτές καρτών Zebra μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη, από κάρτες πληρωμών και κάρτες μέλους έως κάρτες ταυτοποίησης εργαζομένων και προπληρωμένες κάρτες δώρου.


Η Β. Ι. Αλμπάνης Α.Ε. διαθέτει τους εκτυπωτές, τα αναλώσιμα και της ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές της Zebra Technologies από το 1987 ώστε να παρέχει στους πελάτες της καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις εκτύπωσης. Οι θερμικοί σταθεροί και φορητοί εκτυπωτές Zebra προσφέρουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ασφάλεια, παραγωγικότητα, ποιότητα και εξυπηρέτηση προς όφελος του πελάτη με χαμηλότερο κόστος.


Η Β. Ι. Αλμπάνης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1982 και έχει βασικό αντικείμενο δράσης τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη έργων πληροφορικής, βασισμένα σε πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία δεδομένων. Η Β. Ι. Αλμπάνης A.E. είναι η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των enterprise mobility λύσεων.


Αντιπροσωπεύει τους διεθνείς οίκους Μotorola Enterprise Mobility Division (Premier Solution Partner), Zebra Technologies (Premier Partner & ZASP Zebra Authorized Service Partner, Card Specialist Partner), Honeywell Batteries (Premier Partner), καθώς και Datamax -o-Neil (Reseller), Toshiba TEC (Reseller) και Datalogic Spa (Accredited Reseller). Διαθέτει τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, του Λιανεμπορίου, της Tιμολόγησης επί αυτοκινήτου, των Ασυρμάτων Δικτύων, της Διαχείρισης Αποθηκών, του RFID, της Εκτύπωσης Ετικετών και Πλαστικών Καρτών, καθώς και της Ανάγνωσης και Εκτύπωσης Βarcode.