Η Stirixis στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ ανακοινώνει την προσφορά ενός νέου πακέτου υπηρεσιών για την ένταξη στο πρόγραμμα Digi-Retail.


StirixisΤο πρόγραμμα Digi-Retail παρέχει τη δυνατότητα εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων βάσει νέων τεχνολογιών. Η χρήση τεχνολογιών για να είναι αποτελεσματική πρέπει να είναι εναρμονισμένη με τη Στρατηγική της εταιρείας και τους οικονομικούς της στόχους.


Η Stirixis, παρέχει το μοναδικό πραγματικό One-Stop-Shop στην αγορά, όπου εναρμονίζουμε τη Στρατηγική, την επιχειρησιακή ευφυΐα και τις τεχνολογικές εφαρμογές οι οποίες συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος της εμπορικής επιχείρησης, αναγνωρίζοντας εγκαίρως τάσεις, προβλέποντας την συμπεριφορά των πελατών, βελτιστοποιώντας την διαχείριση των αποθεμάτων, του προσωπικού και συνολικά των επιχειρησιακών πόρων.


Η σωστή χρήση τεχνολογιών μπορεί να βοηθήσει στους εξής τομείς:
– Αύξηση Εσόδων
– Αύξηση Κερδοφορίας
– Αποδοτικότητα λειτουργιών
– Μείωση λειτουργικού κόστους
– Αποτελεσματική Επικοινωνία


Το συνολικό ποσό του επιδοτούμενου προϋπολογισμού μπορεί να φτάσει από € 5.000 έως και €500.000 ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης με ποσοστό επιδότησης μέχρι και 60%.


Ενδεικτικές Επιλέξιμες Ενέργειες (Εσωστρέφειας και Εξωστρέφειας)
– e-shops
– e-invoicing
– e-payments
– e-pricing
– Electronic Self tags
– Digital Signage
– Loyalty Schemes
– Διαδραστική Βιτρίνα
– Mobile Marketing
– Βελτιστοποίηση παρουσίας σε μηχανές αναζήτησης
– Μείωση Ενέργειας


Η παρούσα ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί καθώς αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να προσαρμοστεί ο κλάδος στις απαιτήσεις της εποχής. Η υποβολή φακέλου λαμβάνει χώρα από 15/01/2011 μέχρι 15/02/2011. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία στο τηλέφωνο 210 6138312 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://www.stirixis.com/gr/subsidies/