Ένα δώρο αξίας 200 Ευρώ με την υπογραφή των εκδόσεων Λιβάνη περιμένει τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου που θα εξαργυρώσουν το κουπόνι αγοράς φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή.


dhmhtra22Η Media Markt, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία «Ψηφιακή Τάξη», προσφέρει στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το κουπόνι αγοράς μαθητικού υπολογιστή και να αποκτήσουν επιπλέον σημαντικά δώρα που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.


Με την εξαργύρωση του συγκεκριμένου κουπονιού σε ένα από τα 8 καταστήματα του δικτύου της Media Markt σε όλη την Ελλάδα, οι μαθητές αποκτούν δωρεάν ένα Power Stick, συνολικής αξίας άνω των 200 Ευρώ. Σε αυτό, θα βρουν ενσωματωμένα σε ψηφιακή μορφή 13 συνολικά σχολικά βοηθήματα για τα μαθήματα της Α’ Γυμνασίου, από τον Εκδοτικό Οίκο Λιβάνη και τις Ηλεκτρονικές Εκδόσεις Siem, τα οποία αποτελούν σημαντικά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να εξασκήσουν αλλά και να εμπλουτίσουν περισσότερο τις γνώσεις τους.


Συγκεκριμένα, ο Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη διαθέτει τα σχολικά βοηθήματα για τα καίρια μαθήματα των Νέων Ελληνικών, Αρχαίων Ελληνικών & Μαθηματικών (5 συνολικά για τα μαθηματικά), ενώ οι Ηλεκτρονικές Εκδόσεις Siem προσφέρουν τα βοηθήματα για τα μαθήματα Ιστορίας, Γεωγραφίας, Θρησκευτικών, Εικαστικών, Αγγλικών & Γαλλικών.