Εύκολη εγκατάσταση, απουσία καλωδίων, εξοικονόμηση ενέργειας, δικτύωση σε κάθε γωνιά του σπιτιού από το νέο powerline kit.

Συμβατό με το HomePlug AV2 πρότυπο (άρα και με όλες τις AV2000, AV1200, AV1000, AV600, AV500 & AV200 powerline συσκευές), το TP-Link TL-PA9020P Starter Kit διεκδικεί το ρόλο της «ραχοκοκαλιάς» του τοπικού σας δικτύου στο σπίτι ή στο γραφείο. Αγγίζοντας την… αστρονομική ταχύτητα των 2000Mbps μέσω της υπάρχουσας καλωδίωσης ρεύματος, το συγκεκριμένο powerline kit καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη, παρέχοντας τετραπλάσιες ταχύτητες σε σχέση με κάποιο από τα συνηθισμένα, απλά powerline που συναντάμε στην ελληνική αγορά.

Χάρη στις δύο gigabit θύρες, αποτελεί ιδανική λύση για την ταυτόχρονη σύνδεση στο δίκτυο της τηλεόρασης και της παιχνιδομηχανής στο σαλόνι, δίχως να τραβάτε ατελείωτα μέτρα καλωδίων από το router και χωρίς να βασίζεστε στο σαφώς πιο αργό και λιγότερο σταθερό WiFi δίκτυο.

Παράλληλα, χάρη στις ενσωματωμένες πρίζες με ειδικά φίλτρα κατά των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και παρεμβολών, μπορείτε να «κουμπώσετε» πάνω στα powerline άλλες ηλεκτρικές συσκευές δίχως καμία επίπτωση στις επιδόσεις.

打印

Η AV2 2X2 MIMO με τεχνολογία Beamforming για ταχύτερη και πιο σταθερή μετάδοση δεδομένων σε μεγαλύτερες αποστάσεις καλωδίου ρεύματος μεταξύ των δυο adapters.

  • Δύο gigabit θύρες για ενσύρματη δικτύωση συσκευών, όπως PC, smart TV ή παιχνιδομηχανές, ακόμα και όταν αυτές βρίσκονται αρκετά δωμάτια μακριά από το router.
  • Ενσωματωμένη πρίζα (passthrough) για να μην καταλαμβάνει κάθε powerline την πολύτιμη πρίζα σας στον τοίχο.
  • Plug and play εγκατάσταση μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα για δικτύωση χωρίς καμία επιπλέον καλωδίωση, μέσω του δικτύου παροχής ρεύματος σε κάθε χώρο.
  • Power-saving mode που μειώνει αυτόματα την κατανάλωση ενέργειας έως και 85%.

Εγκατάσταση σε δευτερόλεπτα 

  • Συνδέστε τη μια συσκευή TL-PA9020P στο router.
  • Τοποθετήστε τη δεύτερη συσκευή σε οποιαδήποτε πρίζα στον τοίχο σε κάποιο απομακρυσμένο χώρο.
  • Πατήστε το κουμπί «Pair» σε κάθε adapter και είστε έτοιμοι. Οι δύο ταχύτατες gigabit Ethernet θύρες του router σας έχουν μεταφερθεί… ως δια μαγείας σε άλλο δωμάτιο, απλά και χωρίς επιπλέον καλώδια!