Με σημαντικές διακρίσεις πραγματοποιήθηκε η απονομή των Cyta Mobile Excellence Awards 2016 την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, που οργάνωσε η Boussias Communications.

Η WATT+VOLT κέρδισε δύο σημαντικά βραβεία για τη mobile εφαρμογή MyWatt:

1. Βραβείο Silver Mobile App Design/Aesthetics, Σχεδιαστική Καινοτομία και Αισθητική mobile εφαρμογής για το ρεύμα.

2. Βραβείο Silver Mobile Monitoring Systems, Παρακολούθηση και Ανάλυση λογαριασμού ρεύματος σε mobile εφαρμογή.

mobile-awards-mywatt-app

Η εταιρεία WATT+VOLT κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη mobile εφαρμογή MyWatt, η οποία σχεδιάστηκε το 2015 με κύριο στόχο οι πελάτες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το λογαριασμό τους με αναλυτικά γραφήματα, στατιστικά και να τον εξοφλούν εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια. Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες μπορούν να έχουν από το κινητό τους τον απόλυτο έλεγχο και διαχείριση στο ηλεκτρικό τους ρεύμα στο σπίτι και την επιχείρηση.

Τα Cyta Mobile Excellence Awards αποτελούν επιχειρηματικά βραβεία που αναδεικνύουν όλη την καινοτομία και τη δημιουργικότητα και συμμετέχουν διακεκριμένες εταιρείες στην αγορά mobile.

Ο CEO της εταιρείας, κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου δήλωσε σχετικά ότι «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτά τα βραβεία, καθώς αποτελούν επιβράβευση, της δημιουργικότητας, της ομαδικότητας αλλά και της συνεχούς προσπάθειας για εξέλιξη και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμα πιο πρωτοποριακές ιδέες και εφαρμογές, προς όφελος πάντα των καταναλωτών».