Τα νέα iPhone 7 & iPhone 7 Plus μπορούν να αναζητήσουν οι καταναλωτές στα καταστήματα Κωτσόβολος και να ανακαλύψουν το πλήθος των δυνατοτήτων τους μαζί με την πλούσια γκάμα των αξεσουάρ που συνοδεύει το νέο τεχνολογικό επίτευγμα της Apple.

Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και φανερώνουν την αυξημένη ζήτηση iPhone 7 & iPhone 7 Plus. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου ή στο http://www.kotsovolos.gr.

kotsovolos-irakleio-1

Τα πολυαναμενόμενα smartphones της Apple ξεκινούν την επίσημη διάθεσή τους στις 23 Σεπτεμβρίου και οι πελάτες της Κωτσόβολος μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, το πλήθος των αξεσουάρ, αλλά και να επιλέξουν τον τρόπο εξόφλησης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δυνατοτητές τους.

Παράλληλα, ο κόσμος των προϊόντων της Apple περιμένει τους καταναλωτές στα καταστήματα Κωτσόβολος, καθώς μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου προσφέρονται μοναδικές ευκαιρίες στα προϊόντα Mac και iPad έως 12%. Συγκεκριμένα, για τα μοντέλα MacBook Pro Retina 13’’ (MF839GR/A & MF840GR/A) προσφέρεται όφελος έως 12% και σε όλα τα iPad Air 2 και το iPad mini 4 (εκδόσεις 16GB και 32GB) έως 10%.

Όλα τα προϊόντα iPhone, Mac και iPad είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Κωτσόβολος για όσους θέλουν να απολαύσουν πρώτοι κορυφαία τεχνολογία κι επιδόσεις με την υπογραφή της Apple.