Η Fnac  διοργανώνει τον 1ο Μαραθώνιο Ψηφιακής Φωτογραφίας και καλεί αρχάριους και έμπειρους φωτογράφους, να δηλώσουν συμμετοχή.

fnac

Ο 1ος Μαραθώνιος Ψηφιακής Φωτογραφίας της Fnac θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαΐου και είναι ανοιχτός σε όλους όσοι θέλουν να αφιερώσουν μια μέρα διασκέδασης στη φωτογραφία. Την ημέρα εκείνη, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φωτογραφίσουν μέσα σε 7 ώρες με το δικό τους εξοπλισμό ένα θέμα που θα τους δοθεί το πρωί του Σαββάτου σε όποιο από τα δύο καταστήματα της Fnac επιλέξουν (The Mall, Γλυφάδα).

Στο τελος της ημέρας, θα προσκομίσουν τις 3 καλύτερες φωτογραφίες της επιλογής τους, σε ηλεκτρονική μορφή στο κατάστημα της Fnac που δήλωσαν συμμετοχή.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα του 1ου Μαραθωνίου Ψηφιακής Φωτογραφίας διαμορφώνεται ως εξής:

10.30: Συγκέντρωση στο κατάστημα Fnac της επιλογής του διαγωνιζόμενου στο οποίο έχει δηλώσει συμμετοχή (σημείο εκκίνησης). Καφές & Καλωσόρισμα. Επεξήγηση του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού και παράδοση ατομικού Kit Μαραθωνίου.

11.00: Ανακοίνωση του θέματος του διαγωνισμού και έναρξη μαραθωνίου.

18.00: Παράδοση 3 επιλεγμένων φωτογραφιών σε ηλεκτρονική μορφή στο κατάστημα Fnac όπου έχει δηλωθεί η συμμετοχή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό ξεκινάνε από τις 5 Μαΐου και γίνονται δωρεάν είτε στα καταστήματα της Fnac στο Μαρούσι και τη Γλυφάδα είτε online στο site www.dprg.gr , συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής, στην οποία περιλαμβάνονται και οι όροι του διαγωνισμού.

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευτούν από κριτική επιτροπή ενώ οι 27 καλύτερες θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό σε έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο Forum της Fnac Αμαρουσίου τον Ιούλιο. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα εγκαίνια της εν λόγω έκθεσης τα οποία έχουν προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου.

Παράλληλα, οι τρεις καλύτεροι του 1ου Μαραθωνίου Ψηφιακής Φωτογραφίας θα κερδίσουν πλούσια δώρα Sony και συγκεκριμένα, ο πρώτος μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SONY DSLR A700H, ο δεύτερος μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SONY DSLR A350H και ο τρίτος μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SONY DSLR A200P.

Ο 1ος Μαραθώνιος Ψηφιακής Φωτογραφίας της Fnac πραγματοποιείται με την υποστήριξη της SONY, τη συνεργασία της Ακαδημίας Δημιουργικής Φωτογραφίας Leica, ενώ χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα portal Dpgr  ( www.dpgr.gr ) & Dailymotion  ( www.dailymotion.gr ).