Η Profile Software  ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο τραπεζικό συνέδριο της SWIFT, Sibos 2016, το οποίο πραγματοποιείται στις 26-29 Σεπτεμβρίου στο Palexpo, της Γενεύης, στην Ελβετία, όπου θα παρουσιάσει μια σειρά από καινοτόμες και ανταγωνιστικές λύσεις.

Η Profile θα παρουσιάσει στο περίπτερο G07 τις FinTech λύσεις της για τον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων όσων απευθύνονται σε “challenger banks” και “crowdfunding εταιρείες”, καθώς και τα νέα και αναβαθμισμένα συστήματα που διαθέτει. Συγκεκριμένα, τα στελέχη της εταιρείας θα εστιάσουν στους τομείς: Banking, Wealth Management και Alternative Finance.

Με συνεχή επένδυση σε νέες τεχνολογίες όπως mobile, web και cloud, οι λύσεις της Profile έχουν επιλεχθεί και υλοποιηθεί επιτυχώς σε κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα διεθνώς, συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση των εργασιών και στην καλύτερη διαχείριση του κόστους λειτουργίας τους, αλλά και καθιερώνοντας τον όμιλο μεταξύ των πλέον αναγνωρισμένων προμηθευτών του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παραβρεθούν σε μια σειρά από εκδηλώσεις που διοργανώνει η εταιρεία.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, η Profile θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της G07, ένα ενδιαφέρον cocktail reception, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις νέες λύσεις της, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα για ουσιαστικό networking.

Στις 29 Σεπτεμβρίου στις 14:45, στο Open Theater 1, τα στελέχη της εταιρείας, με αφορμή τις διεθνείς εγκαταστάσεις της και την εμπειρία που έχει αποκτηθεί, θα αναφερθούν σε cases και τάσεις του χώρου, μέσω της ενδιαφέρουσας παρουσίασης με τίτλο “A FinTech approach for Alternative Finance”.

Επιπλέον, θα υπάρξει δυνατότητα διεξαγωγής σειράς συναντήσεων με στελέχη του τραπεζικού τομέα, στο περίπτερο της εταιρείας. Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να κανονίσουν συναντήσεις συμπληρώνοντας την online φόρμα επικοινωνίας στο site της εταιρείας.

Η Sibos αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο συνέδριο, έκθεση και networking εκδήλωση, για το χρηματοοικονομικό τομέα, η οποία οργανώνεται από την SWIFT – παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών secure financial messaging – με περισσότερους από 8.000 επισκέπτες, από τις μεγαλύτερες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο. Η έκθεση συγκεντρώνει κορυφαίους επαγγελματίες, ειδήμονες του χώρου και προμηθευτές παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις στον ευρύτερο τομέα. Τη φετινή χρονιά, εκτός από την έμφαση στο Banking και Securities θα παρουσιαστεί η προσέγγιση στο FinTech και στην εξέλιξή του για τον τραπεζικό τομέα.