Nέα πακέτα με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και σε χαμηλότερες τιμές από το Papaki.

Στην Ελλάδα της κρίσης όπου όλοι αναζητάνε προσφορές και χαμηλές τιμές, η ποιότητα περνάει κι αυτή μεγάλη κρίση. Το Papaki στην προσπάθειά του να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες διαδικτύου αλλά σε προσιτές τιμές, κάνει ένα σημαντικό βήμα στο χώρο του shared web hosting: λανσάρει μια σειρά από νέα πακέτα με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και σε χαμηλότερες τιμές! Γνωρίστε τα.

Τα χαρακτηριστικά των νέων πακέτων

Η αξιόπιστη παροχή web hosting υψηλών προδιαγραφών είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι στην εξέλιξη της τεχνολογικής και διαδικτυακής μας ζωής. Με την δεκαετή εμπειρία στον χώρο των domain names και του hosting το Papaki βρίσκεται σε μια συνεχή έρευνα για να ανακαλύψει τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών. Στη συνέχεια, τις μεταφράζει σε υπηρεσίες ραμμένες στα μέτρα του καθενός. Για τα νέα πακέτα hosting επικεντρώθηκε στα εξής:

Υψηλή ταχύτητα
Η ταχύτητα είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά στο hosting, μιας και παίζει μεγάλο ρόλο στην εμπειρία του επισκέπτη ενός site. Τα νέα πακέτα hosting από το Papaki προσφέρουν τη μέγιστη ταχύτητα με custom cache λύση που πατάει σε αξιόπιστους full SSD servers.

Ευκολία
Μαζί με το hosting παίρνει κανείς και τις 1-click εφαρμογές όπως WordPress, Joomla κ.λπ. Έτσι μπορεί κάποιος να ξεκινήσει να δημιουργεί το site του εύκολα, άμεσα και οικονομικά.

Χαμηλές τιμές
Βασικό μέλημα του Papaki είναι οι προσιτές τιμές. Γι’ αυτό κατάφερε να μειώσει τις τιμές των πακέτων hosting του βελτιώνοντας όμως τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το κάθε πακέτο!

Αξιοπιστία και ποιότητα
Το Papaki είναι η Νο1 εταιρεία σε κατοχυρώσεις στην Ελλάδα και η μοναδική εταιρεία της χώρας αδειοδοτημένη από την ICANN. Αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιόπιστη εταιρεία που προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες.

Δωρεάν μεταφορά
Το Papaki προσφέρει δωρεάν μεταφορά του hosting από κάποιο άλλο πάροχο. Υπάρχει ειδικός migration expert που αναλαμβάνει τη μεταφορά αρκεί να τη ζητήσει κανείς.

Βραβευμένο support
Το Support του Papaki βραβεύτηκε το 2015 για την αποτελεσματικότητα του. Άμεσο και καταρτισμένο προσφέρει τις υπηρεσίες του για να λύσει τυχόν ζητήματα με τα νέα πακέτα.

New web hosting πακέτα

Το Papaki σχεδίασε τέσσερα πακέτα hosting ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Περιληπτικά τα πακέτα με τις τρέχουμες εκπτώσεις είναι τα εξής:

● Small – ιδανικό για ένα μικρό ή προσωπικό site ή blog (1 website, 5GB χώρο σε Full SSD δίσκους) από €3,95/ μήνα
● Medium – περισσότερος χώρος και traffic για ένα ή περισσότερα sites και blogs (απεριόριστα websites, 10GB χώρο σε Full SSD δίσκους, 200GB traffic & 100 email λογαριασμοί) από €5,95/ μήνα
● Business – ιδανικό για eShops και μεγαλύτερα sites επιχειρήσεων με δωρεάν domain & Δωρεάν EV SSL στα ετήσιο πακέτα (απεριόριστα websites, 15GB χώρο σε Full SSD δίσκους, 600GB traffic & 150 email λογαριασμοί) από €11,95/ μήνα
● Reseller – πακέτο ιδανικό για developers, freelancers και web agencies με δωρεάν domain & Δωρεάν EV SSL στα ετήσιο πακέτα (Full SSD hosting με Plesk admin, 50GB χώρο, 1TB traffic, απεριόριστα websites, databases & emails) από €25/μήνα

Μπορεί κανείς να βρει αναλυτικά τα πακέτα και τα χαρακτηριστικά τους, εδώ.