Η TCL Communication με χαρά παρουσιάζει για πρώτη φορά την σειρά Alcatel MOVE στην έκθεση IFA, μια σειρά από διαισθητικά wearable και lifestyle συσκευές για ανθρώπους κάθε ηλικίας αποδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας να ακολουθήσει και να προβλέπει τις νέες τάσεις.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει το MOVEBAND, το MOVETIME WiFi Watch, το MOVETRACK και το MOVE Track&Talk. Όλα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, χρώματα και στυλ, αλλά όλα μοιράζονται τον ίδιο σκοπό: είναι σχεδιασμένα για δραστήριους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη.

Προβλέποντας ότι μόνο η Ευρωπαϊκή αγορά wearable συσκευών θα αυξηθεί τουλάχιστον 70% το 20161, και σταδιακά σε όλο τον κόσμο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λανσαριστούν αυτά τα νέα και συναρπαστικά προϊόντα.

112334

Ready, Steady, Move!
Το MOVEBAND είναι το πρώτο ενεργό βραχιόλι της εταιρίας το οποίο συμβαδίζει με όλες τις καθημερινές δραστηριότητες. Χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τη φυσική τους δραστηριότητα (διανυόμενη απόσταση, το ρυθμό, χρόνο, θερμίδες, κ.λπ.), καθώς και τις συνήθειες του ύπνου τους.

Είστε εν κινήσει; Το τηλέφωνο βρίσκεται μακριά σας; Το MOVEBAND κρατά τους χρήστες συνδεδεμένους για να παρακολουθούν τα μηνύματα, τα e-mails και τις κλήσεις κατευθείαν από τον καρπό τους.

Το MOVEBAND συνδυάζει κομψό σχεδιασμό και μοντέρνα χρώματα με χρόνο φόρτισης λιγότερο από δύο ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι περιορίζεται ο χρόνος εκφόρτισης πριν να αρχίσει να βουίζει πάλι. Το MOVEBAND θα πωλείται μαζί με τα Alcatel smartphones.

Ο Εξυπνος Σύντροφος
Για τους δραστήριους ανθρώπους, το MOVETIME WiFi Watch είναι ένας πρακτικός σύντροφος για τις καθημερινές εργασίες. Το MOVETIME WiFi Watch επιτρέπει στους τυχερούς κατόχους του να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις κατευθείαν από τον καρπό τους, ώστε ποτέ να μην χάνουν οτιδήποτε σημαντικό. Είτε σε μία συνεδρίαση είτε σε ένα γεύμα, το ρολόι είναι πάντα έτοιμο να σας ειδοποιήσει— με δυνατότητα να ανοίγει τα emails, τα SMS και τις υπενθυμίσεις.

Όπως και τα αντίστοιχα προϊόντα, το MOVETIME WiFi Watch παρακολουθεί όλα τα δεδομένα της άσκησης – βήματα, θερμίδες, απόσταση, χρόνος, το νερό και την πρόσληψη καφεΐνης, και τον ρυθμό της καρδιάς. Χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τη φυσική τους κατάσταση.

Ας γίνουμε handsfree! Το MOVETIME WiFi Watch διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα ελέγχου χειρονομίας που επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν τον έλεγχο του SmartWatch τους χρησιμοποιώντας απλές κινήσεις: απλά πατήστε στην οθόνη για να αρχίσει και να σταματήσει η αναπαραγωγή μουσικής, ή περιστρέψτε τον καρπό σας για να παίξει το προηγούμενο ή επόμενο τραγούδι και να ενεργοποιήστε την κάμερα για γρήγορες λήψεις.

Το MOVETIME WiFi Watch είναι διαθέσιμο σε ασημί, σκούρο γκρι και χρυσό.

Παρακολουθήστε ό,τι μετράει περισσότερο
Για να αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις, όπως η απώλεια αποσκευών, η Alcatel δημιούργησε το MOVETRACK, ένα φορητό GPS tracker. Με βάρος μόλις 33 γραμμάρια, η συσκευή αυτή μπορεί να πιαστεί σε αποσκευές ή να γλιστρήσει επάνω σε ένα μπρελόκ. Ο μοναδικός σχεδιασμός του επιτρέπει επίσης να επισυνάπτεται στο κολάρο του κατοικίδιου ζώου σας – και να παρακολουθείτε ένα από τα πιο πολύτιμα μέλη της οικογένειας σας.

Το MOVETRACK διαθέτει δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο με χρόνο αναμονής έως και 4 ημέρες.

1234

Χρησιμοποιώντας μία ξεχωριστή εφαρμογή, την επονομαζόμενη Virtual Fence, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν ένα αντικείμενο εισέρχεται ή φεύγει από την από πριν προγραμματισμένη ασφαλή περιοχή. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγξουν το ιστορικό της τοποθεσίας παρακολούθησης για επιπλέον σιγουριά.

Το Alcatel MOVETRACK βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν ότι έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς. Πείτε αντίο στις χαμένες βαλίτσες, στα λάθος τοποθετημένα αντικείμενα και στα χαμένα κατοικίδια.

Συνδέοντας τις οικογένειες και συμβαδίζοντας με τα παιδιά

122
Μετά το λανσάρισμα του GO WATCH πέρυσι, η εταιρία πηγαίνει ένα βήμα μπροστά συνδέοντας τα παιδιά με τους γονείς τους απευθείας από το smartphones τους, με το MOVE Track&Talk. Οι γονείς διασφαλίζουν την ασφάλεια των παιδιών τους οι ίδιοι — πραγματοποιούν κλήσεις, στέλνουν ηχητικά μηνύματα, παρακολουθούν την τοποθεσία τους, όλα από μία ειδική φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή.

Εξαιρετικά έξυπνο, το MOVE Track & Talk μπορεί να αποθηκεύσει πέντε αριθμούς ταχείας κλήσης για γρήγορη κλήση και 10 προκαθορισμένες επαφές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Δεν είστε σίγουρος για το που είναι το παιδί σας; Το MOVE Track&Talk είναι εξοπλισμένο με ένα μοναδικό συνδυασμό GPS, GSM και WiFi που επιτρέπει στους γονείς να εντοπίζουν το παιδί τους μεσα σε 90 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας τις πιο ακριβείς πληροφορίες εντοπισμού θέσης, είτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.

Με τον ελαφρύ σχεδιασμό του, το MOVE Track&Talk είναι άνετο στο να φορεθεί και η μπαταρία του διαρκεί έως και 4 μέρες.

“Η Wearable συνδεσιμότητα είναι το μέλλον της τεχνολογίας και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Θα διαμορφώσουν τις συνήθειές μας για τις επόμενες γενιές,” επισήμανε ο Vittorio Di Mauro, Vice President & General Manager της Smart Connectivity. “Για αυτό το λόγο, λανσάραμε διαφορετικές συσκευές για διαφορετικές ηλικίες ώστε μαζί να παραμείνουμε συνδεδεμένοι. Υπάρχει μία τεράστια ευκαιρία στις συνδεδεμένες συσκευές για τα παιδιά ως ένας τρόπος για να καθησυχάσει τους γονείς, συμπεριλαμβανομένου και εμού”.

Η σειρά MOVE θα είναι διαθέσιμη από το τέλη Σεπτεμβρίου.