Η LG Electronics ανακοίνωσε παγκοσμίως την καμπάνια του νέου ultra premium brand ‘LG SIGNATURE’ σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, με θέμα “the Art of Essence” με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν το επόμενο έτος.

Η καμπάνια “LG SIGNATURE in The City” δημιουργήθηκε από την ιδέα ότι τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη που διαθέτουν τον καλύτερο σχεδιασμό μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία με την όμορφη αρχιτεκτονική.

s1

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, η LG θα παρουσιάσει το νέο δημιουργικό spot που συγκρίνει την καλλιτεχνική ποιότητα των LG SIGNATURE προϊόντων με μεγάλα αρχιτεκτονικά έργα σε τέσσερις πόλεις: στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στο Παρίσι και στη Στουτγάρδη. Τα LG SIGNATURE προϊόντα και τα διάσημα αξιοθέατα θα εμφανίζονται μαζί τονίζοντας την αισθητική, την καινοτομία και τον εκλεπτυσμό που τα χαρακτηρίζει.

s3

Η καμπάνια θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά εκδηλώσεων σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των καταναλωτών για το brand. Επίσης, η επικοινωνία της καμπάνιας θα γίνει από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, τα κοινωνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς από έντυπα και ψηφιακά Μέσα με το LG SIGNATURE να τοποθετείται στο σύγχρονο, κοσμοπολίτικο περιβάλλον, ενώ αρχικά η καμπάνια ξεκίνησε με την ‘LG SIGNATURE’ έκθεση τέχνης στην IFA 2016 στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα.

s4

«Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες καμπάνιες marketing που έχουμε πραγματοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια, που δείχνει πόσο σημαντικό είναι το LG SIGNATURE για τη μελλοντική ανάπτυξη και τη στρατηγική μας», δήλωσε ο Brian Na, Global marketing officer, LG Electronics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι ότι η LG είναι έτοιμη να εξελιχθεί πέρα από τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα της μεσαίας κατηγορίας και εκτιμώ ότι οι καταναλωτές είναι έτοιμοι να υποδεχθούν ένα νέο high-end brand σε αυτή τη βιομηχανία».

lge_logo_2016