Κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη, τα powerbanks της iLuv κάνουν πρεμιέρα και στην Ελλάδα από την Intertech, ια να μην ξεμείνετε ποτέ ξανά από μπαταρία!

Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, μικρές διαστάσεις, minimal design και το fashion στοιχείο της Νέας Υόρκης, τα powerbanks της iLuv είναι ό,τι πιο χρήσιμο για την καθημερινότητα σας και “δίνουν ενέργεια” στο smartphone/tablet/MacBook σας. Λεπτά, ελαφριά και φορητά, διαθέτουν το ιδανικό μέγεθος για να τα έχετε συνεχώς μαζί σας.

H φόρτιση είναι απόλυτα ασφαλής με προηγμένη τεχνολογία που προστατεύει από την υπερθέρμανση και άμεση με ενδείξεις LED για το επίπεδο της μπαταρίας. Συμβατά με Apple και Android, φορτίζουν κάθε USB συσκευή: smartphone, tablet, Bluetooth φορητά ηχεία/ακουστικά και wearables.

mypower100

To powerbank myPower 25 είναι το μικρότερο της σειράς myPower της iLuv κι ενσωματώνει μπαταρία 2500mAh. Διαθέτει εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και compact μέγεθος, ώστε να χωράει ακόμα και στην τσέπη σας. Μέσω της θύρας USB, φορτίζετε 1,5 φορές το iPhone 6S ή 1 φορά το Galaxy S6. Κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο χρώμα σε προτεινόμενη λιανική τιμή 18,99€. Το powerbank myPower 50 είναι το ιδανικό για συνδυασμό φορητότητας και χωρητικότητας της μπαταρίας.

Με μπαταρία των 5.000mAh, η μπαταρία αρκεί για 3 φορτίσεις του iPhone 6S/ 2 φορτίσεις του iPhone 6S Plus / 2 του Samsung Galaxy S6. Διατίθεται και αυτό σε λευκό και μαύρο χρώμα σε προτεινόμενη λιανική τιμή 29,99€.

mypower100white

Για μπαταρία χωρητικότητας 10.000mAh, ξεχνάτε τελείως τον φορτιστή σας, χάρη στις 2 θύρες USB που διαθέτει το powerbank myPower 100, το οποίο επαναφορτίζεται ταχύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα powerbanks. Η μπαταρία του αρκεί για 5 φορτίσεις του iPhone 6S/ 3 φορτίσεις του iPhone 6S Plus/ 3 του Samsung Galaxy S6. Το μοντέλο κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο χρώμα σε προτεινόμενη λιανική τιμή 39,99€.

mypower100typec-3

Για τους χρήστες που αναζητούν το premium στοιχείο και παράλληλα τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα powerbanks της αγοράς, το myPower 100 USB Type-C είναι η ιδανική επιλογή, αφού μπορεί να φορτίσει ακόμα και το MacBook 12’’. Το powerbank myPower 100 USB Type-C εντυπωσιάζει χάρη στο φίνο σχεδιασμό του που ταιριάζει απόλυτα με το σχεδιαστικό μοτίβο των υπολογιστών Mac. Με μπαταρία χωρητικότητας 10.000mAh, το iPhone 6S φορτίζεται έως και 5 φορές και το Galaxy S7 έως 3 φορές. Διατίθεται από την Intertech σε προτεινόμενη λιανική τιμή 67,99€.