Λίγους μήνες μετά την έναρξη των υπηρεσιών καρτοκινητής, η Cyta Ελλάδος εύχεται στους φοιτητές «καλό ξεκίνημα» προσφέροντάς τους ένα πλήρες φοιτητικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει Σταθερή, Internet και Δώρο τη Cyta Καρτοκινητή!

Το φοιτητικό 2play της Cyta μόνο με 18,15€/μήνα προσφέρει δωρεάν τα πάγια για τους 3 πρώτους μήνες, Internet έως 24Mbps και απεριόριστη ομιλία προς Σταθερά & Κινητά Cyta με επιπλέον ΔΩΡΟ τη Cyta Καρτοκινητή «φορτωμένη» με 200’ λεπτά προς Όλους τον πρώτο μήνα και 30’ λεπτά προς Όλους κάθε μήνα. Επιπλέον, με την πρώτη ανανέωση των 10€, κάθε μήνα Super Bonus 150’ λεπτά προς Όλους μαζί με 300ΜΒ!
KxFoititikiProsofora 1536x2048px.ai

Υπενθυμίζεται ότι η Cyta Ελλάδος, επεκτείνοντας σταθερά την επιχειρηματική της δράση στη χώρα, ξεκίνησε πρόσφατα την παροχή υπηρεσιών Καρτοκινητής, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι το συνδυασμό προσφερόμενων υπηρεσιών που επιθυμούν, λαμβάνοντας έτσι ακόμη περισσότερα προνόμια.

Η παραπάνω προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και για νέους Πελάτες – φοιτητές βάσει αποδεικτικού σπουδαστικής ιδιότητας ενώ αφορά σε 24μηνο συμβόλαιο. Οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.