Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το V20, το νέο μοντέλο από τη σειρά V, προσφέροντας τις υψηλότερες δυνατότητες multimedia σε μια φορητή συσκευή.

Το V20 διαθέτει νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών Steady Record 2.0, Hi-Fi Quad DAC, εγγραφής ήχου HD καθώς και βασική και εμπρόσθια κάμερα με ευρυγώνιο φακό για ακόμα καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία τους. Επίσης πρόκειται για το πρώτο smartphone παγκοσμίως με προεγκατεστημένο το λειτουργικό Android 7.0 Nougat OS και το νέο In Apps της Google.

Η σειρά V της LG αποτελεί την premium σειρά ναυαρχίδα smartphone η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες καλύτερη εμπειρία εικόνας και ήχου. Η LG αφουγκράστηκε τις ανάγκες των κατόχων του V10 και αποφάσισε ότι το V20 θα πρέπει να αναπτυχθεί για καταναλωτές που έχουν κάτι να πουν και εμπειρίες να μοιραστούν.

LG V20 Steady Record 2.0

Για videos που αξίζει να μοιραστείς

Steady Record 2.0
To LG V20, που τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 820 με X12 LTE, εισάγει τη λειτουργία Steady Record 2.0, αξιοποιώντας την ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας 3.0 (electronic image stabilization-EIS) της Qualcomm Technologies’ για την εγγραφή καθαρών πλάνων, ελαχιστοποιώντας τις ‘κουνημένες’ εικόνες. Η κυκλική βάση του EIS βελτιώνει την ακρίβεια του συγχρονισμού μεταξύ της εικόνας και της βάσης μειώνοντας το λάθος του συγχρονισμού σε μόλις 50 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το EIS έρχεται να συμπληρώσει η ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας (DIS), η οποία βελτιώνει περαιτέρω την ποιότητα του βίντεο στην επεξεργασία που γίνεται αργότερα με την προσαρμογή αντικειμένων σε όλα τα καρέ και την ελαχιστοποίηση των στρεβλώσεων που προκαλούνται από το κλείστρο.

Hi-Fi Video Recording
Οι κάτοχοι του LG V20 μπορούν να καταγράψουν Hi-Fi video και ταυτόχρονα να ελέγχουν χειροκίνητα τις ρυθμίσεις για τέλεια ποιότητα ήχου χρησιμοποιώντας επιλογές όπως το Low Cut Filter (LCF) για την αφαίρεση ανεπιθύμητων θορύβων από το εξωτερικό περιβάλλον και το Limiter (LMT) για ηχητική εγγραφή από απόσταση. Το LCF μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος, ενώ το LMT εστιάζει στη φωνή που ο χρήστης θέλει να καταγράψει. Το V20 καταγράφει επίσης ήχο χρησιμοποιώντας 24-bit/48 kHz Linear Pulse Code Modulation (LPCM), την ίδια μορφή που χρησιμοποιείται στον επαγγελματικό εξοπλισμό βίντεο.

Η πιο ‘αγνή’ ηχητική εμπειρία

Hi-Fi Quad DAC
Το V20 είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως που διαθέτει 32-bit Hi-Fi Quad ΕΑΒ, που τροφοδοτείται από την ESS Technology – τους σχεδιαστές της υψηλής απόδοσης για προϊόντα ήχου. Λειτουργεί με ESS SABRE ES9218, ενώ το Quad DAC του V20 προσφέρει καθαρότερο ήχο ελαχιστοποιώντας τις στρεβλώσεις και το θόρυβο από το εξωτερικό περιβάλλον μέχρι και 50%. Με 75-stage fine volume και ισορροπία στη διανομή ήχου από δεξιά και από αριστερά, καθώς και υποστήριξη για μορφές χωρίς απώλεια μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των FLAC, DSD, AIFF και ALAC, το V20 προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας σε κάθε ζεύγος ακουστικών.

Εγγραφή ήχου Υψηλής Ευκρίνειας
Το HD Audio Recorder αντιπροσωπεύει το επόμενο στάδιο της εγγραφής ήχου. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να αιχμαλωτίσουν ήχο ποιότητας από στούντιο ηχογράφησης με ένα μεγαλύτερο εύρος δυναμικών συχνοτήτων χρησιμοποιώντας τρία μικρόφωνα AOP για την καταγραφή απίστευτου ήχου που ξεπερνά ηχογραφήσεις όπως σε αυτά των συμβατικών smartphones. Με το ‘Studio Mode’, ελέγχεται χειροκίνητα ο ήχος με τα εύκολα στη χρήση πλήκτρα, παρόμοια με αυτά που έχουν οι βιντεοκάμερες. Επιπλέον με τη χρήση ‘Music Recorded’ καθίσταται δυνατή η καταχώρηση της δημιουργίας υψηλής ποιότητας ήχου κατάλληλο για οντισιόν με την καταγραφή τραγουδιού ‘πάνω’ από την υπάρχουσα μουσική.

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω τις λειτουργίες ήχου και τον σχεδιασμό, η LG συνεχίζει τη συνεργασία της με την B&O PLAY. Το αποτέλεσμα στο LG V20 είναι ένας φυσικός, ισορροπημένος ήχος, αντανακλώντας την ακουστική φιλοσοφία της Β&O PLAY.

Αιχμαλωτίστε τα πάντα και ακόμα περισσότερα

Εμπρόσθια/Πίσω κάμερα με ευρυγώνιο φακό
Οι μεγάλες δυνατότητες που διαθέτουν και οι δύο κάμερες της συσκευής (η εμπρόσθια και η πίσω), δίνουν την ευκαιρία στους χρήστες να αιχμαλωτίζουν λεπτομερέστατες φωτογραφίες. Η εμπρόσθια κάμερα των 5 MP διαθέτει φακό 120 μοιρών, για να μπορούν οι καταναλωτές να τραβάνε μεγαλύτερες selfie με ακόμα περισσότερους φίλους τους. Η πίσω κάμερα των 8 MP είναι εξοπλισμένη με φακό 135 μοιρών, και είναι ιδανική για λήψεις μπροστά από μια εκπληκτική θέα ή μέσα από ένα γιγάντιο στάδιο. Ο βασικός φακός 75 μοιρών της συσκευής διαθέτει μεγάλο διάφραγμα ενώ αιχμαλωτίζει λήψεις με μέγιστο όριο τα 16 ΜP.

Αυτόματη Λήψη
Με τη λειτουργία Αυτόματης Λήψης της εμπρόσθιας κάμερας, ο χρήστης μπορεί να αποτυπώνει τέλειες selfie, αφού η κάμερα διαθέτει αναγνώριση προσώπου, χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στη συσκευή να τραβήξει τη φωτογραφία όταν το άτομο προς λήψη είναι έτοιμο και χαμογελά. Έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη να πατήσει ο καταναλωτής το κουμπί του κλείστρου, κίνηση η οποία συνήθως αυξάνει το κούνημα της μηχανής και τις πιθανότητες να αποτυπωθεί θολή η φωτογραφία.

Hybrid Auto Focus
Η λειτουργία Hybrid Auto Focus (HAF) του V20 εξασφαλίζει καθαρές, ευδιάκριτες λήψεις video και φωτογραφίας κάθε φορά, σε οποιοδήποτε περιβάλλον, κάνοντας χρήση τριών μηχανισμών AF (auto focus), Laser Detection AF (LDAF), Phase Detection AF (PDAF) και Contrast AF (CAF). H συσκευή καθορίζει αυτόματα εάν η χρήση LDAF ή PDAF είναι καλύτερη για ένα συγκεκριμένο πλάνο και, στη συνέχεια, βελτιώνει την εστίαση με τη χρήση του Contrast AF. Οι καταναλωτές μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής αιχμαλωτίζοντας ευκρινέστατες φωτογραφίες με τους φίλους τους ή τις οικογένειες τους, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Προσφέρει περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που προτιμάνε οι χρήστες

Δευτερεύουσα οθόνη
Η δημοφιλής, δευτερεύουσα οθόνη, η οποία βρίσκεται πάνω από την κύρια οθόνη και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο V10, έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Η απόδοση της φωτεινότητας διπλασιάστηκε ενώ το μέγεθος της γραμματοσειράς μεγάλωσε κατά 50 τοις εκατό σε σχέση με το V10 με σκοπό οι χρήστες να βλέπουν εύκολα, με μια ματιά, ειδοποιήσεις και alerts κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, με τη λειτουργία Expandable Notifications, οι χρήστες μπορούν, με το πάτημα ενός κουμπιού στη δευτερεύουσα οθόνη, να μεγεθύνουν τις ειδοποιήσεις, να δουν μεγάλα μηνύματα γρήγορα και να απαντήσουν ή να μοιραστούν πληροφορίες άμεσα.

LG UX 5.0+
Το LG V20 διαθέτει περιβάλλον εργασίας LG UX 5.0+, έχοντας στόχο να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη χρήση των λειτουργιών πολυμέσων για τους καταναλωτές. Το LG UX 5.0+ είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του LG UX 5.0 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο LG G5. Επιπλέον, είναι το πρώτο περιβάλλον εργασίας στον κόσμο που λειτουργεί σε Android 7.0 Nougat. Το LG V20 προσφέρει επίσης τη λειτουργία Multi-window, επιτρέποντας την εμφάνιση δύο εφαρμογών ταυτόχρονα σε μια χωρι