Τα παιχνίδια της ταινίας «Rogue One: A Star Wars Story» αποκαλύπτονται μέσα από μία σειρά πρωτότυπων ταινιών μικρού μήκους.

Μία ομάδα φανατικών φίλων των Star Wars αποκαλύπτει τη νέα σειρά παιχνιδιών για την πολυαναμενόμενη ταινία «Rogue One:A Star Wars Story», μέσω μιας σειράς ταινιών μικρού μήκους που δημιουργήθηκε από τους ίδιους και φιλοξενείται στο ΥouTube κανάλι Disney Greece https://www.youtube.com/user/WaltDisneyStudiosGR.

Στο πλαίσιο διαγωνισμού, σε συνεργασία με το δημιουργικό δίκτυο Tongal, δημιουργήθηκε μια ομάδα για να γράψει, να σκηνοθετήσει και να παράξει πρωτότυπα βίντεο μικρού μήκους, στα οποία θα πρωταγωνιστούσαν κεντρικοί χαρακτήρες παιχνιδιών από τη νέα σειρά.

Οι ιστορίες ακολουθούν τις περιπέτειες των παιχνιδιών «Rogue One» των εταιριών Hasbro, LEGO, FUNKO, JAKKS Pacific, Mattel και Disney Store καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν τα σχέδια για το LEGO Star Wars Death Star set τα οποία έχει χάσει η Αυτοκρατορία. Οι ιστορίες μικρού μήκους των fans, στις οποίες θα παρουσιάζεται για πρώτη φορά η νέα σειρά παιχνιδιών «Rogue One», θα προβάλλονται σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.