Η MD5 S.A., κορυφαία εταιρεία διανομής λύσεων πληροφορικής προστιθέμενης αξίας, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας διανομής με την Fortinet.

MD5

Η Fortinet, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ασφάλειας δικτύου και κορυφαία εταιρεία στον κόσμο σε λύσεις unified threat management (UTM). Στόχος της συνεργασίας είναι να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη ζήτηση για ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας που θα προστατεύουν τα δίκτυα και τα δεδομένα των εταιρειών.

Η Fortinet επελέγη από την MD5 λόγω του δημοφιλούς εμπορικού της ονόματος, του μεγάλου μεριδίου που έχει στην αγορά προϊόντων UTM, καθώς και λόγω της ευρείας γκάμας προϊόντων, που προσφέρουν κεντρική και ελεγχόμενη ασφάλεια (granular security) με υψηλό επίπεδο απόδοσης δικτύου, χαρακτηριστικά εξαιρετικά σημαντικά για το δίκτυο μεταπωλητών της MD5.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με την MD5, η οποία διαθέτει πολύ ισχυρό δίκτυο μεταπωλητών στην Ελλάδα και θα μας βοηθήσει να καλύψουμε όλους τους πελάτες, από τις μικρές και μεσαίες έως και τις μεγάλες επιχειρήσεις», δήλωσε ο Isaac Boccara, regional channel manager της Fortinet. «Χρησιμοποιώντας τις ειδικές γνώσεις της MD5 στην ασφάλεια δεδομένων, και τα νέα FortiDB και FortiWeb appliances, σκοπεύουμε να διεισδύσουμε περισσότερο στην αγορά της ασφάλειας βάσεων δεδομένων και web εφαρμογών δικτύου».