Tα Public σας δίνουν 30 λόγους να χαμογελάσετε!

Όσοι επισκεφθείτε τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα από 5 Σεπτεμβρίου εώς και 25 Σεπτεμβρίου 2016 μπορεί να είστε ένας από τους τυχερούς! Διαλέξτε ένα από τα 500.000 προιόντα που διαθέτουν τα καταστήματα Public, αξίας από 30€ και πάνω, πληρώστε με τη Visa σας και βγείτε νικητές!

Αυτόματα θα μπορείτε να δείτε εάν είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 30€ για να την χρησιμοποιήσετε στις επόμενες αγορές σας στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα!

image002

Μην ξεχνάτε ότι τα καταστήματα Public και το www.public.gr σας περιμένουν με μεγάλη ποικιλία σε σχολικά είδη για να σας προετοιμάσουν έγκαιρα για το νέο ξεκίνημα! Με μία και μόνο στάση σε ένα κατάστημα Public, γονείς και παιδιά προμηθεύονται όλα όσα χρειάζονται για τη νέα σχολική χρονιά με ποικιλία, ευκολία και οικονομία. Κάντε μία επίσκεψη στα Public και εξοπλιστείτε πλήρως για τη νέα σχολική περίοδο ή για την επιστροφή στο γραφείο.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Κάντε τις αγορές σας με την Visa σας και επωφεληθείτε από την προσφορά! Μια στάση στα Public θα σας πείσει και θα σας γεμίσει πολλά χαμόγελα, γιατί κάθε αρχή θέλει… Public!
O κος Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία δήλωσε χαρακτηριστικά: Μέσα από τη συνεργασία μας με τα Public, θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους καταναλωτές και να τους προσφέρουμε περισσότερα προνόμια στις συναλλαγές τους με κάρτες Visa. Από την αγορά σχολικών ειδών μέχρι την αγορά smartphone στα καταστήματα Public, η χρήση κάρτας Visa θα σας χαρίσει μόνο εκπλήξεις!».