Δύο νέα Ποντίκια, Πληκτρολόγιο και Ακουστικά ειδικά για Gaming.

 

Υψηλές επιδόσεις, Εξαιρετική άνεση και Κομψή σχεδίαση.

Η Logitech  ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της σειράς προϊόντων Prodigy, μιας οικογένειας εξοπλισμού
JPG 300 dpi (RGB)-G403 Prodigy Gaming Mouse - FOB2gaming που σχεδιάστηκε για να βελτιώσει τον τρόπο που παίζετε. Η νέα σειρά, η οποία περιλαμβάνει δύο ποντίκια, ένα πληκτρολόγιο και ακουστικά, παρουσιάζει κοινά χαρακτηριστικά, όπως τεχνολογία υψηλών επιδόσεων, εξαιρετική άνεση και κομψή και μοντέρνα σχεδίαση.

“Μας αρέσει να δημιουργούμε προϊόντα για φανατικούς gamers και δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ αυτήν την προσπάθεια”, λέει ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής της Logitech G. “Με την εκρηκτική εξάπλωση των παιχνιδιών σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα δεξιοτήτων, αναγνωρίσαμε την ανάγκη για το κάτι παραπάνω. Τα νέα μας προϊόντα Logitech G Prodigy series παρέχουν σε όλους τους gamers πρόσβαση στην καλύτερη τεχνολογία μας. Πρόκειται για εξοπλισμό gaming που προορίζεται για όλους.”

Στα προϊόντα Logitech G Prodigy series περιλαμβάνονται το Ποντίκι Gaming Logitech G403 Prodigy, το Ασύρματο ποντίκι Gaming Logitech G403 Prodigy, το Πληκτρολόγιο Gaming RGB Logitech G213 Prodigy και τα Ακουστικά Logitech G231 Prodigy.

Ποντίκια Gaming Logitech G403 Prodigy
Το Ποντίκι Gaming G403 Prodigy και το Ασύρματο ποντίκι Gaming Logitech G403 Prodigy παρέχουν άνεση διαρκείας χάρη στην ελαφριά και εργονομική τους σχεδίαση. Οι λαβές από καουτσούκ στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά σάς παρέχουν επιπλέον έλεγχο και το συμπεριλαμβανόμενο βάρος 10 g που μπορεί να αφαιρεθεί σας επιτρέπει να αυξήσετε το βάρος, αν προτιμάτε βαρύτερο ποντίκι.
Και τα δύο ποντίκια είναι έως και οχτώ φορές ταχύτερα από τα τυπικά ποντίκια, πράγμα που σημαίνει ότι όταν τα μετακινείτε ή κάνετε κλικ, η απόκριση στην οθόνη είναι σχεδόν ακαριαία. Κάθε ποντίκι έχει προηγμένο σύστημα κουμπιών το οποίο παρέχει βέλτιστα κλικ από το αριστερό και το δεξιό κουμπί του ποντικιού, μειώνοντας την ισχύ που απαιτείται για το κλικ και παρέχοντας εξαιρετική απόκριση. Αυτά τα ποντίκια περιλαμβάνουν τον αισθητήρα PMW3366 για ποντίκια gaming, τον ταχύτερο παγκοσμίως που προτιμούν οι επαγγελματίες των eSports σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο PMW3366 είναι εξαιρετικά ακριβής και συνεπής και σας παρέχει τη σιγουριά ταχύτερων αποκρίσεων και ακριβέστερης στόχευσης. Τα ποντίκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατευθείαν από το κουτί τους και με το LGS μπορείτε να διαμορφώσετε πλήρως τις παραμέτρους του ποντικιού για να εξατομικεύσετε τον φωτισμό, τα κουμπιά και τις ρυθμίσεις DPI. Συγκεκριμένα, το Ασύρματο ποντίκι Gaming G403 Prodigy είναι εξοπλισμένο με την ίδια ασύρματη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας και υψηλής απόδοσης που έχει το βραβευμένο Logitech G900 Chaos Spectrum. Η βελτιστοποιημένη ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz έχει απόκριση 1ms για εξαιρετική απόκριση χωρίς καθυστερήσεις που ξεπερνά τις επιδόσεις άλλων μοντέλων ανταγωνιστών, συμπεριλαμβανομένων των ενσύρματων λύσεων.

Πληκτρολόγιο Gaming RGB Logitech G213 Prodigy

Το πληκτρολόγιο G213 Prodigy έχει κομψή σχεδίαση ανθεκτική στις διαρροές και παρέχει άνεση και αντοχή. Ένα ενσωματωμένο υποστήριγμα παλάμης και προσαρμόσιμα πόδια σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε το πληκτρολόγιό σας στην ιδανική θέση, ώστε να σας παρέχει τέλεια αίσθηση κατά τη διάρκεια εκτεταμένων περιόδων σύνδεσης gaming. Το πληκτρολόγιο G213 Prodigy συνδυάζει την καλύτερη αίσθηση αφής και την απόδοση με πλήκτρα που έχουν δημιουργηθεί συγκεκριμένα για gamers. Κάθε πλήκτρο στο G213 Prodigy έχει ρυθμιστεί για την παροχή εξαιρετικά γρήγορης απόκρισης που είναι έως και τέσσερις φορές ταχύτερη σε σχέση με τα τυπικά πληκτρολόγια. Επιπλέον, ο πίνακας gaming κατά της δημιουργίας ειδώλων ρυθμίζεται για βέλτιστες επιδόσεις gaming δίνοντάς σας τον απόλυτο έλεγχο, όταν πατάτε πολλά πλήκτρα gaming ταυτόχρονα.
Το Πληκτρολόγιο G213 Prodigy περιλαμβάνει πέντε ζώνες φωτισμού RGB που μπορούν να εξατομικευτούν από ένα φάσμα έως και 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων. Αλλάξτε χρώματα ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας ή συγκεκριμένα παιχνίδια ή δείξτε τα αγαπημένα σας χρώματα και συγχρονίστε τα εφέ φωτισμού με άλλες συσκευές Logitech G χρησιμοποιώντας το Λογισμικό Logitech Gaming (LGS), Η χαμηλότερη διαρροή φωτός γύρω από κάθε κάλυμμα πλήκτρου σημαίνει περισσότερο φως στα γράμματα και λιγότερες διαρροές κοντά στην περιοχή των πλήκτρων, ώστε να μπορείτε να βρίσκετε ευκολότερα τα πλήκτρα σας στο σκοτάδι.
Επιπλέον, τα εξειδικευμένα στοιχεία ελέγχου μέσων σάς επιτρέπουν να παίζετε, να κάνετε παύση, να παραβλέπετε και να προσαρμόζετε τη μουσική με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να χρειάζεται να βρείτε από το παιχνίδι.

Ακουστικά Gaming Logitech G231 Prodigy
Χρησιμοποιώντας οδηγούς νεοδυμίου 40 mm, τα Ακουστικά Gaming G231 Prodigy παρέχουν στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας που σας βοηθά να παραμένετε απορροφημένοι στον υπολογιστή ή το παιχνίδι κονσόλας από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα καλύμματα των αυτιών έχουν προσεκτικά επιλεγμένο ύφασμα υψηλής απόδοσης ειδικό για σπορ για απαλή και άνετη αίσθηση ακόμη και έπειτα από πολύωρη χρήση. Επίσης αφαιρούνται εύκολα, ώστε να πλένονται και να διατηρούνται τα ακουστικά σας σε άψογη φόρμα. Τα καλύμματα αυτιών έχουν σχεδιαστεί, επίσης, ώστε να είναι λεπτά και ελαφριά χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα ήχου.
Ένα ευκρινέστατο, μονοκατευθυντικό μικρόφωνο με προέκταση μπορεί να τοποθετηθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να πραγματοποιεί λήψη μόνο της φωνής σας διασφαλίζοντας ότι θα ακούγεστε δυνατά και καθαρά. Και όταν δεν χρησιμοποιείται, το μικρόφωνο μπορεί να διπλωθεί και να τοποθετηθεί και πάλι στα ακουστικά. Τα γραμμικά στοιχεία ελέγχου ήχου για την ένταση ήχου και τη σίγαση μικροφώνου είναι εύκολα προσβάσιμα στο καλώδιο σύνδεσης.
Τιμές και διαθεσιμότητα
Το Ποντίκι Gaming Logitech G403 Prodigy, το Πληκτρολόγιο Gaming RGB Logitech G213 Prodigy και τα Ακουστικά Gaming Logitech G231 Prodigy αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2016. Το Ποντίκι Gaming Logitech G403 Prodigy έχει προτεινόμενη λιανική τιμή τα 69,99€, το Πληκτρολόγιο Gaming RGB Logitech G213 έχει προτεινόμενη λιανική τιμή τα 79,99€ και τα Ακουστικά Gaming Logitech G231 έχουν προτεινόμενη λιανική τιμή τα 59,99€. Το Ασύρματο ποντίκι Gaming Logitech G403 Prodigy αναμένεται επίσης να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2016 με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 119€.