Κορυφαία απόδοση, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία virtual machine με την υποστήριξη των PRIMERGY προσφέρει η Fujitsu.

fujitsu-logo

Η Fujitsu Technology Solutions ανακοίνωσε τους νέους PRIMERGY rack και blade server με  χαρακτηριστικά που δημιουργούν το βέλτιστο περιβάλλον για  νέα τεχνολογία virtualization της VMware, vSphere4. Όλα τα νέας γενιάς συστήματα server PRIMERGY της Fujitsu είναι κατασκευασμένα έτσι ωστε να προσφέρουν  τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε απόδοση, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στη νέα virtualized πλατφόρμα της VMware, προσφέροντας μία ισχυρή βάση για τα έργα ενοποίησης σε datacenter.

Το νέο vSphere4 της VMware υποστηρίζει Cloud-like ομάδες server σε ένα datacenter. Η Fujitsu επιβεβαιώνει ότι το hypervisor έχει ήδη δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί για τους πελάτες των PRIMERGY που χρησιμοποιούν blade και rack server ως πλατφόρμες για virtualization, εξασφαλίζοντας ότι το νέο λογισμικό θα προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα out-of-the-box.

Ο κ. Jens-Peter Seick, Αντιπρόεδρος του τμήματος x86 Server στη Fujitsu Technology Solutions δήλωσε σχετικά: “Με την τεχνολογία virtualization να γίνεται κυρίαρχη τάση στην αγορά πληροφορικής για την ενοποίηση υπαρχόντων υποδομών server, οι πελάτες ενδιαφέρονται για τρία σημαντικά χαρακτηριστικά: απόδοση συστήματος, εγγυημένη επεκτασιμότητα για μελλοντική ανάπτυξη και φυσικά ανθεκτικότητα.”

“Το μη προγραμματισμένο κλείσιμο ενός φυσικού server μπορεί να δημιουργήσει ντόμινο επιπτώσεων σε ένα virtualized περιβάλλον συστημάτων. Κατά συνέπεια, πριν δοθεί η πιστοποίηση στο VMware’s vSphere4, θέλαμε να επιβεβαιώσουμε την πλήρη συμβατότητά του με τη σουίτα διαχείρισης ServerView. Μπορούμε πλέον να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας που εφαρμόζουν πλατφόρμες virtualization vSphere4 σε PRIMERGY server ότι αποτελεί μία βέλτιστη λύση.”