Η ηγέτιδα εταιρεία στην παγκόσμια αγορά Powerline devolo, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της IFA 2016 τον νέο προσαρμογέα dLAN 550+ WiFi.

Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να επισκεφθείτε το περίπτερο της devolo στην IFA 2016 στο Βερολίνο, που θα βρίσκεται στο Hall 6.2, Stand 128, για να δείτε πρώτοι το νέο προσαρμογέα dLAN 550+ WiFi με devolo range+ Technology.

Ο νέος devolo dLAN 550+ WiFi είναι ο καλύτερος στην κατηγορία του

Ο devolo dLAN 550+ WiFi είναι εδώ για να γίνει ο νέος πρωταθλητής στην κατηγορία των προσαρμογέων της σειράς 500 Powerline. Οι δύο κεραίες 2×2 που περιλαμβάνει, αλλά και το γρήγορο WiFi 802.11n, επιτρέπουν στον ps_550+wifi_SK_eu_01_printdLAN 550+ WiFi να παρέχει ασύρματη σύνδεση σε υπολογιστές, smartphones και tablets με απόδοση έως και 300 Mbps σε μήκος καλωδίου έως 400 μέτρων. Η ενσωματωμένη σύνδεση δικτύου είναι ιδανική για υπολογιστές, έξυπνες τηλεοράσεις ή κονσόλες παιχνιδιών. Ο νέος devolo dLAN 550+ WiFi χρησιμοποιεί το Powerline δηλαδή την κοινή γραμμή ρεύματος για να επιτύχει δυναμικότητα μεταφοράς δεδομένων έως και 500 Mbps. Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα με αντιπαρασιτικό φίλτρο, ο χρήστης δεν χρειάζεται να θυσιάσει καμία πρίζα στον χώρο του.

devolo range+: Μεγαλύτερη σταθερότητα, εύρος και απόδοση

Η αποκλειστική τεχνολογία devolo range+ στην οποία βασίζεται ο dLAN 550+ WiFi, εξασφαλίζει σημαντικά μεγαλύτερη σταθερότητα, μεγαλύτερο εύρος αλλά και απόδοση, σε σύγκριση με άλλους συμβατικούς προσαρμογείς Powerline. Η τεχνολογία range+, χρησιμοποιεί και τις τρεις γραμμές του ηλεκτρικού κυκλώματος, κάνοντας χρήση του πλήρους δυναμικού του Powerline. Ο dLAN 550+ WiFi προσφέρει επαρκείς επιδόσεις για ομαλό HD streaming, για online παιχνίδια και  ταυτόχρονη περιήγηση στο web.

Εγκατάσταση στο λεπτό!

Παρόλη την τεχνική εξειδίκευση και την εξαιρετική απόδοση, ο devolo dLAN 550+ WiFi είναι πανεύκολος στην εγκατάστασή του, χωρίς μάλιστα να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις από τον χρήστη. Απλά τοποθετήστε τον πρώτο προσαρμογέα devolo σε μια διαθέσιμη πρίζα ρεύματος και συνδέστε τον με το router μέσω του διαθέσιμου καλωδίου Ethernet. Στη συνέχεια, συνδέστε το δεύτερο προσαρμογέα devolo σε μια πρίζα ρεύματος στην επιθυμητό δωμάτιο και τελειώσατε.

devolo WiFi Clone και WiFi Move

Η devolo καθιστά εξαιρετικά εύκολη την ενσωμάτωση ενός ασύρματου προσαρμογέα Powerline σε ένα υπάρχον ασύρματο δίκτυο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία WiFi Clone. Η λειτουργία αυτή είναι πολύ εύκολη στη χρήση, αφού ο χρήστης αρκεί να πατήσει πρώτα το σύμβολο με το σπίτι που βρίσκεται πάνω στον 550+ WiFi και στη συνέχεια το κουμπί WPS στον router. O devolo 550+ WiFi λαμβάνει τα στοιχεία πρόσβασης WiFi (SSID και κωδικό πρόσβασης) από τον router. Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ότι το ασύρματο σήμα του router και του 550+ WiFi είναι τα ίδια και οι ασύρματες συσκευές όπως smartphones, tablets και notebooks, δεν χρειάζεται να ρυθμιστούν για δύο διαφορετικά δίκτυα WiFi.

Η devolo προχωρά ένα βήμα παραπέρα, με την τεχνολογία WiFi Move. Εάν χρησιμοποιείτε πολλαπλούς devolo WiFi προσαρμογείς Powerline στο σπίτι, αυτοί ανταλλάσσουν μεταξύ τους τα δεδομένα διαμόρφωσης του ασύρματου δικτύου, με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, όλοι οι προσαρμογείς WiFi Powerline μπορούν να σχηματίσουν ένα μεγάλο ασύρματο δίκτυο και οι φορητές ασύρματες συσκευές μπορούν να συνδέονται πάντα στο πιο ισχυρό σημείο πρόσβασης, αυτόματα. Ακόμη και αν ο χρήστης κινείται μέσα από το σπίτι, το σήμα είναι ισχυρό από το υπόγειο μέχρι και την σοφίτα.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ο νέος προσαρμογέας devolo dLAN 550+ WiFi θα διατίθεται στην τιμή των 89,90 Euro και το 550+ WiFi Starter Pack θα κοστίζει 129,90 Euro.

Συναντήσεις δημοσιογράφων με την devolo στην IFA 2016

Οι δημοσιογράφοι έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν μια συνάντηση με την ομάδα της devolo κατά τη διάρκεια της IFA 2016  στο Hall 6.2, Stand 128. Για να κλείσετε ένα ραντεβού, παρακαλούμε να στείλετε ένα e-mail στο info@red-comm.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα των προϊόντων devolo, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.devolo.gr