Τα προϊόντα της LG SIGNATURE παρουσιάζονται μαζί με έργα τέχνης σε μια δημιουργία αρχιτεκτονικής υπεροχής

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει την εκλεπτυσμένη σειρά LG SIGNATURE, στους ευρωπαίους καταναλωτές, μέσω μίας έκθεσης τέχνης στην
, στο Βερολίνο. Με τίτλο Art of Essence, η γκαλερί της περιοχής Messe, στο Βερολίνο, θα φιλοξενήσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία των προϊόντων της LG SIGNATURE και θα παρουσιάσει την ουσία της σειράς, η οποία χαρακτηρίζεται από εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Για την εισαγωγή του εμπορικού σήματος της LG SIGNATURE στην Ευρώπη με μοναδικό και καλλιτεχνικό τρόπο, η LG συνεργάστηκε με καταξιωμένους καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες οι οποίοι έχουν την ικανότητα να συμβάλλουν LG SIGNATURE GALLERYστην παρουσίαση της σειράς LG SIGNATURE με ένα πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο. Τα έργα τέχνης που θα χρησιμοποιηθούν ως σκηνικό για τα LG προϊόντα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της LG με το Jason Bruges Studio το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο.

Το Jason Bruges Studio είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για την παραγωγή καινοτόμων εγκαταστάσεων, τις παρεμβάσεις και τα πρωτοποριακά έργα. Γνωστό για την πρωτοπορία του υβριδικού ενδιάμεσου χώρου (hybrid in-between space), το Jason Bruges Studio ανέπτυξε αισθητικές και φυσικές αλληγορίες για τα προϊόντα της LG SIGNATURE. Βασισμένη σε αυτή τη προσέγγιση, το Jason Bruges Studio δημιούργησε περίτεχνα μια εμπειρία με δυναμική και ταυτόχρονα πολυδιάστατη αισθητική ερμηνεύοντας την ουσία κάθε προϊόντος της σειράς LG SIGNATURE μέσω του φωτισμού, της κίνησης και του ήχου.

«Η σειρά LG SIGNATURE σχεδιάστηκε με σκοπό να αναδεικνύεται η ουσία κάθε προϊόντος ενώ το καλλιτεχνικό περιβάλλον στο οποίο κάνει το Ευρωπαϊκό της ντεμπούτο ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία που τη διακρίνει», δήλωσε ο Brian Na, Global Marketing Officer, LG Electronics. «Είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί, καθώς το σκηνικό της παρουσίασης στην Ευρώπη του πιο premium brand μας επιμελήθηκε από τον επιτυχημένο καλλιτέχνη Jason Bruges και τις μοναδικές του δημιουργίες».

Η συνεισφορά του Bruges στον εκθεσιακό χώρο δημιουργεί μια καλλιτεχνική διάθεση που προσφέρει τη δυνατότητα στη σειρά LG SIGNATURE να τοποθετηθεί ως ένα brand το οποίο απευθύνεται στους καταναλωτές με εκλεπτυσμένο γούστο που αναζητούν πάντα το καλύτερο. Η γκαλερί LG SIGNATURE θα βρίσκεται στον κήπο, δίπλα στο περίπτερο της LG στην αίθουσα 18 της Messe Berlin, σε ένα χώρο 1.375 τετραγωνικών μέτρων και θα είναι ανοικτή για όλους τους συμμετέχοντες της IFA.

«Ανέλαβα με μεγάλο ενθουσιασμό το συγκεκριμένο project καθώς τα μινιμαλιστικά στοιχεία των προϊόντων, η βασική ουσία αλλά και τα φαινόμενα βάσει των οποίων λειτουργούν με ενέπνευσαν» δήλωσε ο Bruges. «Αναπροσδιορίζοντας κάθε προϊόν της σειράς με τη χρήση στοιχείων της διαχρονικής αισθητικής, θεωρώ ότι καταφέραμε να αποδώσουμε την καλλιτεχνική ποιότητα που συνοδεύουν αυτές τις θαυμάσιες συσκευές».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νεότερο και πιο premium brand της LG επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.LGSIGNATURE.com