Μέσα στο 2016 θα κυκλοφορήσουν, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Intel, τα προϊόντα της, τα οποία θα είναι ειδικά κατασκευασμένα για να υποστηρίζουν τους Kaby Lake.

intel-kaby-lake-994x400Παρότι δεν έχει  ανακοινωθεί κάτι, όπως είναι γνωστό  η κινέζικη εταιρία Colorful, πρόκειται να κυκλοφορήσει τις μητρικές της για τους Kaby Lake αυτό το φθινόπωρο.

Πιο συγκεκριμένα η Colorful πρόκειται να κυκλοφορήσει τις μητρικές  με το Z270 chipset κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Η εταιρία δεν προσδιόρισε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας των επεξεργαστών Kaby Lake, αλλά είναι πιθανόν, οι μητρικές να κυκλοφορήσουν πριν οι επεξεργαστές φτάσουν στην αγορά. Οι Kaby Lake θα χρησιμοποιούν το socket LGA 1151 της Intel, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε με τους  Skylake.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα προκύπτει  ότι όλα τα Kaby Lake chipsets θα υποστηρίζουν και τους επεξεργαστές Skylake.Με αυτήν την εξέλιξη δημιουργείται μία αγορά για μητρικές Kaby Lake πριν από τη κυκλοφορία των νέων επεξεργαστών της Intel,  όπως. είχε συμβεί στο παρελθόν και με τους  Haswell και τις μητρικές Z97 με τα Broadwell chipsets.

Σύμφωνα με δήλωση του CEO της Intel  ήδη έχουν σταλεί δείγματα Kaby Lake στους  OEM συνεργάτες της εταιρίας. Επίσης σύμφωνα με την ECS, η εταιρία πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της notebook με Kaby Lake τον Δεκέμβριο.