Νέο Gaming ποντίκι από την Cherry

Home/Gaming, Hardware, Αξίζει να δείτε, Νέα/Νέο Gaming ποντίκι από την Cherry

Νέο Gaming ποντίκι από την Cherry

Η  γνωστή από τους διακόπτες των μηχανικών πληκτρολογίων εταιρία Cherry, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του MC 4000, ενός gaming ποντικιού με καλώδιο, ειδικά κατασκευασμένο για υψηλές ταχύτητες.

 Το συγκεκριμένο ποντίκι έχει εφοδιαστεί αυτό με έναν υψηλής ποιότητας οπτικό αισθητήρα και ειδική ολισθητική επιφάνεια η οποία καλύπτει το κάτω μέρος του ποντικιού. Ακόμα έχει έξι κουμπιά  και  φωτισμό δύο χρωμάτων.
Cherry-MC-4000-1-640x600Με το MC 4000, η CHERRY επέλεξε έναν οπτικό αισθητήρα ο οποίος ρυθμίζεται στα 1,000 ή 2,000 DPI. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει το DPI ανάλογα με την εργασία που εκτελεί. Η ρύθμιση του DPI αλλάζει το χρώμα της ροδέλας και των πλαϊνών : Μπλε για τα 1,000 DPI και κόκκινο για τα 2,000 DPI. Μαζί με την ανίχνευση κίνησης στο 1.5 μέτρα ανά δευτερόλεπτο (60 IPS) το CHERRY MC 4000 είναι η ιδανική λύση για επαγγελματική χρήση με υψηλές ταχύτητες.

‘Αλλο  ένα χαρακτηριστικό που κάνει το MC 4000 να ξεχωρίζει είναι η μεγάλη ολισθητική επιφάνεια που καταλαμβάνει όλο το κάτω μέρος του ποντικιού, με την οποία εξασφαλίζεται   ομαλή και σταθερή κίνησή  σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Άλλη μία ιδιότητα του CHERRY MC 4000 είναι ότι έχει κατασκευασθεί με τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί από δεξιόχειρες αλλά και από αριστερόχειρες χρήστες, χάρις τον συμμετρικό του σχεδιασμό. Το CHERRY MC 4000 θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο

19 Αύγουστος, 2016|Categories: Gaming, Hardware, Αξίζει να δείτε, Νέα|Tags: , |