Κυκλοφόρησε το ανανεωμένο Omen X Desktop  από την  HP .Έχει  σχήμα κύβου και προσφέρει  μεγάλη επεκτασιμότητα. 

Οι τρεις χώροι διαχωρίζουν τα εξαρτήματα τα οποία συμπεριλαμβάνουν διπλές κάρτες γραφικών, τέσσερις θήκες για δίσκους και έναν M.2 SSD, οι οποίοι μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς εργαλεία. Υπάρχει και η δυνατότητα να παραγγείλει όποιος επιθυμεί το κουτί άδειο και να προσθέσει εσείς τα εξαρτήματα που θέλει.

Το Omen X Desktop είναι διαθέσιμο για παραγγελία από την ιστοσελίδα της HP σε τιμές που ξεκινάνε από τα 1,799 OMEN_X_Front_Left.0δολάρια. Στην τιμή περιλαμβάνετε ένας επεξεργαστής Core i7 στα 4GHz με δυνατότητα υπερχρονισμού, 8GB μνήμη RAM, μία Radeon RX 480 κάρτα γραφικών, ένας 256GB SSD, ένας σκληρός δίσκος 2TB και ένα τροφοδοτικό 1,300W.
Η τιμή του ανεβαίνει αν θελήσει  ο χρήστης μία GTX 1080 ή  16GB μνήμης RAM. Το κόστος είναι υψηλό κυρίως  λόγω του κουτιού, το οποίο σκέτο στοιχίζει 600 δολάρια.
Συγχρόνως με  το Omen X Desktop, η HP θα κυκλοφορήσει και ένα ανανεωμένο  Omen laptop 17″ που θα διαθέτει την GTX 1060 ή την GTX 1070 για notebooks, αλλά και μία θύρα mini DisplayPort, καθιστώντας το συμβατό  με τα συστήματα VR αλλά και με εξωτερικές οθόνες με τιμή του θα ξεκινάει από τα 1,600 δολάρια. Αναμένεται επίσης  να κυκλοφορήσουν στα μέσα του Σεπτεμβρίου, μία κυρτή οθόνη Omen X  με υποστήριξη G-Sync αλλά και  ευρεία σειρά από περιφερειακά SteelSeries.