Τα καλώδια HDMI 1.3a κατ. 2 προσφέρουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων 1080p μέχρι και 10,2 Gbps, ενώ δίνουν λύση στην επιτοίχια εγκατάσταση τηλεοράσεων.

Sony DLC-HD10H (1 μέτρο) και DLC-HD20H (2 μέτρα).

Sony DLC-HD10H (1 μέτρο) και DLC-HD20H (2 μέτρα).

Η Sony παρουσιάζει έναν νέο τύπο καλωδίου HDMI και εμπλουτίζει την υπάρχουσα γκάμα της των καλωδίων Audio/ Video. Αυτό το προϊόν με την ειδική σχεδίαση διαθέτει την απαράμιλλη ποιότητα των υπόλοιπων καλωδίων της Sony, αλλά προσφέρει ένα νέο επίπεδο ευκολίας και απλοποίησης στις συνδέσεις HDMI.


Οι τηλεοράσεις LCD γίνονται ολοένα και πιο λεπτές και η τάση για επιτοίχιες εγκαταστάσεις κερδίζει διαρκώς έδαφος, καθιστώντας προβληματική τη χρήση των συμβατικών καλωδίων για τις συνδέσεις HDMI. Ένα τυπικό καλώδιο συνδεδεμένο σε μια οριζόντια θύρα HDMI, χρειάζεται περίπου 7 εκατοστά απόσταση από τον τοίχο, ειδικά αν έχει προσαρμοστεί σε αυτό και η θήκη του φερρίτη για την μείωση του θορύβου. Έτσι η ανάρτηση της οθόνης σε επιτοίχια βάση παρουσιάζει προβλήματα.


Τα νέα HDMI καλώδια DLC-HD10H (1 μέτρο) και DLC-HD20H (2 μέτρα) της Sony προσφέρουν την τέλεια λύση. Τα αρθρωτά τους βύσματα μπορούν να περιστραφούν 180 μοίρες επιτρέποντάς σας να τα συνδέετε άμεσα σε ορθή γωνία, ενώ απαιτούν μολις 2,9 εκατοστά απόσταση από τον τοίχο.


Εκτός από την συμβολή τους στην κομψή εμφάνιση του συστήματος Home Entertainment, αφού εξαφανίζονται διακριτικά από την κοινή θέα, τα καλώδια DLC-HD10H και DLC-HD20H έχουν απόδοση σύμφωνη με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές:


  • HDMITM έκδοση 1.3a Κατηγορίας 2, κατάλληλα για κάθε είδους ψηφιακό ασυμπίεστο σήμα Α/V
  • Υποστήριξη εύρους σήματος μέχρι και 10.2Gbps, ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και Deep Colour 48 bit
  • Επιχρυσωμένα βύσματα 24 καρατίων για βέλτιστη αγωγιμότητα και αντοχή στο χρόνο
  • Σύρμα από υψηλής ποιότητας χαλκό ελεύθερο οξυγόνου (OFC) στον πυρήνα, για τέλεια ποιότητα μεταγωγής σήματος
  • Τριπλή θωράκιση για υψηλότερο επίπεδο προστασίας από παρεμβολές ηλεκτρομαγνητικής φύσεως
  • Πιστοποιημένα για χρήση με PLAYSTATION® 3 και Blu-rayTM, συμβατά με τα συστήματα BRAVIA Theatre Sync και X.V. ColourTM