Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Διονύσης Αγγελόπουλος, Γιάννης Τσίλης, Ηλίας Ηλιάδης, Απόστολος Χρήστου, Ανδρέας Βαζαίος, ελληνική ομάδα πόλο ανδρών

22 συνδέσεις με το Ρίο προσφέρει σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου, το Ολυμπιακό πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT του ΟΤΕ ΤV.

Η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου είναι η πρώτη εκπρόσωπος της Ελλάδας που θα διαγωνιστεί σήμερα, στον γύρο των “64” του ατομικού ξίφους ασκήσεων και θα την δούμε στις 14.30, στο OTE SPORT 3HD. O τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 23.30 και θα προβληθεί στο OTE SPORT 1HD.

Στις 14.30 ξεκινούν στο OTE SPORT 1HD και οι τελικοί ανδρών και γυναικών στην κωπηλασία, με τη rio-2016-2-1συμμετοχή ελληνικού πληρώματος. Οι Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Διονύσης Αγγελόπουλος και Γιάννης Τσίλης θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό στην τετράκωπο ανδρών.

Στο OTE SPORT 4HD, θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια του Ηλία Ηλιάδη, στον γύρο των “32” του τζούντο, στα 90 κιλά, με τον αγώνα του να ξεκινά στις 17.45. Η σύνδεση με το τουρνουά του σπορ θα γίνει από τις 16.00. Οι τελικοί επίσης ανήκουν στο πρόγραμμα του OTE TV και θα προβληθούν στο OTE SPORT 4HD, στις 21.30.

Μετά την ισοπαλία με την πρωταθλήτρια κόσμου Σερβία, η ελληνική ομάδα πόλο ανδρών θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 16.20 την Ουγγαρία, στο τρίτο παιχνίδι για την φάση των ομίλων. Συντονιζόμαστε με το OTE SPORT 2ΗD για να δούμε την προσπάθεια της πλέον επιτυχημένης ελληνικής ομάδας, σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ελληνικό ενδιαφέρον έχουν και τα σημερινά προκριματικά ανδρών και γυναικών, στην κολύμβηση, που ξεκινούν στις 19.00 στο OTE SPORT 1HD. Ο Απόστολος Χρήστου θα αγωνιστεί στα 200 μέτρα ύπτιο, ο Ανδρέας Βαζαίος στα 100 μέτρα μικτή ατομική, με τα ημιτελικά των αθλημάτων τους να διεξάγονται στις 04.25 και τις 05.26, στο OTE SPORT 1HD.

Το ίδιο κανάλι θα καλύψει και την προσπάθεια του Μάικλ Φελπς να κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη συλλογή των μεταλλίων του, στα 200 μέτρα μικτής ατομικής. Έως τώρα έχει κατακτήσει το χρυσό με τις ομάδες 4Χ100 ελεύθερο και 4Χ200 ελεύθερο των ΗΠΑ και αυτό στα 200 μέτρα πεταλούδας, με το σύνολο των μεταλλίων του σε Αγώνες να ‘χει φτάσει τα 25, εκ των οποίων τα 21 είναι χρυσά.

Από το τουρνουά μπάσκετ ξεχωρίζει η συνάντηση της δευτεραθλήτριας κόσμου, Σερβίας, με την τρίτη στον κόσμο και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Γαλλία. Θα καταφέρει η παρέα του Τόνι Πάρκερ να επιβληθεί αυτής του Μίλος Τεόντοσιτς; Θα το μάθουμε στις 20.15 στο OTE SPORT 2HD.

Στο διπλό μεικτό του τένις, η Ολλανδία (Ρόγερ-Μπέρτενς) θα προσπαθήσει να υπερβεί το εμπόδιο των ΗΠΑ (Βένους Ουίλιαμς-Ραμ) για να βρεθεί στον δεύτερο γύρο, ενώ η Ισπανία (Μουγκουρούζα-Ναδάλ) θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τσεχία (Χράντεκα-Στέπανεκ). Ο Ναδάλ θα ασχοληθεί ακολούθως με το μονό ανδρών και το παιχνίδι του με τον Γάλλο Σιμόν, ενώ ο Άντι Μάρεϊ θα βρει απέναντι του τον Ιταλό Φονίνι. Όλα αυτά, στο OTE SPORT 3HD, στις 16.35, με την επόμενη σύνδεση να γίνεται στις 00.35.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες και μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τα προγράμματα απο τα κανάλια OTE Sport

08.08 OTE Sport2HD

08.08 OTE Sport3HD

08.08 OTE Sport4HD