Ο κος Μιχάλης Μπεκίρης, Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, χαιρέτισε χθες 28 Απριλίου, την πρώτη μέρα της 7ης διοργάνωσης της Cisco Expo.

CiscoExpo2009Ο Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Μπεκίρης, παρευρέθηκε εχθές, 28 Απριλίου 2009 στην έκθεση Cisco Expo 2009, η οποία διοργανώθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Στην έκθεση συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εταιρίες του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα, στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής.


Στο χαιρετισμό του, ο κ. Μπεκίρης αναφέρθηκε στη σημασία και την αναγκαιότητα προώθησης της συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Ο Υφυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η εκδήλωση Cisco Expo 2009 θα είναι και φέτος επιτυχημένη και πάνω από όλα θα δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Επιπλέον, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η παγκόσμια οικονομική ύφεση δεν είναι ικανή να εμποδίσει τις νέες ιδέες, την επιστημονική έρευνα, και τις απεριόριστες δυνατότητες που η Πληροφορική και οι Τηλεπικοινωνίες προσφέρουν και μπορούν να προσφέρουν. Ο κ. Μπεκίρης σημείωσε, ότι τα προηγούμενα χρόνια η κατεύθυνση της ελληνικής κοινωνίας προς τις νέες τεχνολογίες ήταν σχετικά περιορισμένη, κάτι που αλλάζει ραγδαία, με την υιοθέτηση τεχνολογικών καινοτομιών και τη νομική θωράκιση τους. Τέλος, ο Υφυπουργός ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Συνέδριο σημειώνοντας ότι η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει σύμμαχο στην οικονομική, τεχνολογική και πολιτιστική πρόοδο της χώρας.