Η Εταιρία Τ&Κ Computer Organizer Ltd, ως επίσημος Διανομέας των προϊόντων Αvira, σύναψε συμφωνία με την Εταιρία NetConnect Α.Ε. με σκοπό την προώθηση των προϊόντων Αvira.

Η εταιρεία NetConnect Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 2010 στον χώρο της διανομής εξαρτημάτων και περιφερειακών Η/Υ σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Το 2011 δημιουργεί τις πρώτες συνεργασίες με σημαντικούς οίκους στο χώρο της τεχνολογίας και συνεχίζει το 2012 και το 2013 διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει, εστιάζοντας πάντα στον χώρο των εξαρτημάτων και περιφερειακών. Συνεργάζεται με την εξειδικευμένη εταιρεία Logistics τεχνολογίας, CC-LIT Α.Ε. στα κομμάτια της αποθήκευσης, διανομής και service σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη. H εταιρεία είναι προσηλωμένη στον πραγματικό ρόλο διανομέα, παρέχοντας στους πελάτες της ευχέρεια επιλογής ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, άμεσα διαθέσιμη και πάντα με ανταγωνιστικές συνθήκες. Στόχος της εταιρίας είναι η υγιής ανάπτυξη μέσα από ευρωπαϊκών συνθηκών συνεργασίες με προμηθευτές και πελάτες.

Avira-Antivirus-Pro-2016Η επιλογή του κατάλληλου antivirus αποτελεί το πρώτο και κύριο βήμα για την ανίχνευση και παρακολούθηση των νέων μορφών απειλών για τον Η/Υ.  To Avira συγκαταλέγεται στα πέντε πρώτα Antιvirus σε πωλήσεις παγκοσμίως, με εξέχουσα θέση στην κατηγορία του στη αγορά. Τα προϊόντα Αvira Antivirus Pro και Αvira Internet Security καθώς και οι λύσεις Corporate αποτελούν μία εξαιρετική λύση ασφαλείας, σχεδιασμένη για κάθε χρήστη με απλές ή εξειδικευμένες απαιτήσεις. Εγκαθίστανται εύκολα,  χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερες ρυθμίσεις και επιτρέπουν, όχι μόνο την επιδιόρθωση του μολυσμένου αρχείου, αλλά και ολόκληρου του συστήματος.

Η επιχειρηματική αυτή συνεργασία έχει στόχο την ισχυροποίηση του Δικτύου παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας  Avira, υψηλής ποιότητας,  σε ολόκληρη την Ελλάδα.