Η Panasonic καινοτομεί και στο χώρο της Προσωπικής Φροντίδας & Ομορφιάς με τη νέα συσκευή αποτρίχωσης IPL ES-WH80 για απαλό δέρμα χωρίς τριχοφυΐα.Η IPL λειτουργεί με Τεχνολογία Έντονου Παλμικού Φωτός και αποτελεί την ιδανική λύση για τις απαιτητικές και πολυάσχολες γυναίκες, αφού εγγυάται επαγγελματικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής  από το σπίτι. Η επίσκεψη στο ινστιτούτο αισθητικής θεωρείται πλέον περιττή.

Η τεχνολογία εξελίσσεται στα προϊόντα αισθητικής και η IPL καθιερώνεται ως η λιγότερο επίπονη IPL ES-WH80 02 copyμέθοδος αποτρίχωσης για μοναδικό αποτέλεσμα.Οι πληγές από το ξυράφι και οι πόνοι από τα epilators αποτελούν παρελθόν. Εύκολη στη χρήση, η IPL εφαρμόζεται πάντα σε ξυρισμένες περιοχές των χεριών, των ποδιών, της μασχάλης και του μπικίνι με εγγυημένο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα του προϊόντος είναι η κορυφαία Ιαπωνική ποιότητα, το μοντέρνο design του,η ασύρματη λειτουργία του και η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας του.Χάρη στη μπαταρία Li-ion, μία φόρτιση καλύπτει τα δύο πόδια, τις δύο μασχάλες και τη γραμμή μπικίνι σε 15 λεπτάΕλαφριά (341g) εργονομική, η IPL εφαρμόζεται εύκολα σε όλο το σώμα χωρίς επαναφόρτιση. Οι 5 βαθμίδες έντασης ανάλογα με τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των τριχών εξασφαλίζουν το μέγιστο αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: λαμπερό, απαλό και λείο δέρμα! Με χρήση ανά δύο βδομάδες σε ξυρισμένη επιδερμίδα, οι τρίχες εμφανίζονται πιο αργά και μεγαλώνουν με μειωμένους ρυθμούς. Η αξιοπιστία της IPL έγκειται στην Ιαπωνική προέλευση της, καθώς και στην υπογραφή της Panasonic.Με τα προϊόντα Προσωπικής Φροντίδας & Ομορφιάς της Panasonic η γυναίκα του σήμερα αισθάνεται ευεξία, ασφάλεια και ικανοποίηση.