Η Alpha Copy / Nokia υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Basketball Euroleague Final Four 2009 το οποίο θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στο γήπεδο O2 World.

final-four-berlin-2009Μοναδικές συγκινήσεις επιφυλάσσουν στους φιλάθλους, τα δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 01 Μαΐου από τα οποία θα προκύψει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού το οποίο θα αναμετρηθεί την Κυριακή 03 Μαΐου για να αναδείξει την κορυφαία ομάδα basketball της Ευρώπης για το 2009. Οι τέσσερεις ομάδες της Ευρώπης που λαμβάνουν μέρος στα τελικά της διοργάνωσης είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ και η Regal FC Barcelona.


Η Alpha Copy / Nokia, μέσω της  συμμετοχής σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση προβάλει τα 120 σημεία εξυπηρέτησης ACNStores σε Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, FYROM και Αλβανία. Τα συνεχώς αναβαθμιζόμενα ACNStores, δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το σύνολο των προϊόντων Nokia, τις νέες πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και παράλληλα τον εκπαιδεύουν για όλα τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες του σε όλες τις κατηγορίες. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται εξειδίκευση και ποιοτική εξυπηρέτηση στον καταναλωτή μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις κινητής τηλεφωνίας.


Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κύριος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με το Euroleague Final Four 2009 επεσήμανε:


«Η Alpha Copy / Nokia ως κορυφαία εταιρεία πρωτοποριακών προϊόντων κινητής τηλεφωνίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία τόσο σημαντική, αθλητική διοργάνωση. Εκ μέρους της Alpha Copy / Nokia θα θέλαμε να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που συμμετέχει σε αυτή την διοργάνωση».