Η Lamda Hellix, θυγατρική της Lamda Development, ανακηρύχθηκε Best Regional Data Center Operator 2009 in Europe, στο συνέδριο Data Centers Europe, στο Λονδίνο.

lamda_hellixΤο Data Centers Europe 2009 αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο σχετικά με υπηρεσίες & υποδομές για Data Centers στην Ευρώπη, συμπεριλαμβάνει έκθεση προϊόντων & υπηρεσιών αλλά και την απονομή των πλέον έγκυρων βραβείων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Τις υποψηφιότητες, από περισσότερες από 30 χώρες, έκρινε ειδική 6μελής επιτροπή αποτελούμενη από ανεξάρτητους κορυφαίους ειδικούς σε υποδομές και υπηρεσίες Data Centers.


Ο Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Hellix, ανέφερε σχετικά: «Η βράβευση της LAMDA Hellix ως Best Regional Data Center Operator 2009 in Europe, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας, καθώς μας καθιστά σημείο αναφοράς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως. Η διάκριση αυτή σε συνδυασμό με τα οικονομικά αποτελέσματα και το ανθρώπινο δυναμικό μας, αποτελούν εχέγγυο στα μελλοντικά μας σχέδια, για ακόμη πιο δυναμική επέκταση των υπηρεσιών μας, στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.»